IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии, на които юли ще донесе професионални успехи

2 юли 2020 17 30

През следващите дни просперитетът ще е на ваша страна

Снимка: Pixabay

Обзалагаме се, че сте привлечени от астрологията по няколко причини. Обичате да научавате за зодиакалния си знак, търсите астрологическа съвместимост между вас и вашия любим и, разбира се, искате да знаете как звездите ще ви помогнат да сбъднете мечтите си. А може би сте любопитни и дали вашият хороскоп ще ви каже нещо за банковата сметка.

Е, имаме добри новини за вас. Ако сте родени под знака на Овен, Рак или Везни, значи ще имате късмет, защото този юли ще бъде най-добрият месец за професионални успехи за тези зодии. Но преди да започнете да мислите за следващата си покупка, трябва да знаете едно – Меркурий е ретрограден до 12 юли, което ще ви забави през първата половина на месеца.

астрология, хороскоп

Снимка: iStock

През този период е добре да намалите напрежението върху себе си и да не започвате нови проекти, защото периодът на ретрограден Меркурий е подходящ момент най-накрая да поставите финалните щрихи върху вече започнати задачи. Въпреки това Меркурий не може да диктува целия месец юли, защото Марс също ще окаже влияние.

Тази планета ще ви насърчи да се вълнувате много от нови начинания и успехи в кариерата. Също така, няма по-добро време да поставите основите на нова задача от новолунието в Рак, което е на 20 юли. Така че се целете нависоко и не се спирайте пред нищо.

Ето какво ще донесе юли за тези три зодиакални знака:

Овен

Марс в момента се намира в първия ви дом, който отговаря за вашето самочувствие и себеоценка. Това ви кара най-накрая да се събудите от дългия и мързелив период, в който сте влезли от началото на карантината. Сега имате повече енергия и е време да решите къде ще я съсредоточите.

Овен Pixabay

Снимка: Pixabay

Повече от всичко трябва да се чувствате уверени в своите способности и сигурни в себе си, защото това ще излъчва самочувствие, където и да отидете. Хората ще забележат вашата сила, където и да сте. Този месец може да ви донесе различни печалби, така че може да отделите време и за различни игри.

Рак

Докато преминавате през вълнуващия и укрепващ период на вашето слънчево завръщане, Марс ще разпери крилата си в десетия ви дом на кариерата и социалния статус. Това автоматично ви дава мощна, сплашваща енергия, която ви дава цялата сила да покажете на света кой е шефът.

Рак

Снимка: Pixabay

Всъщност това е един прекрасен месец, за да поискате повишение, да започнете нов бизнес или просто да вземете нещата в свои ръце. Вие сте в настроение да водите нещата по свой начин, така че не поглеждайте назад.

Везни

Със Слънцето, установило се в десетия ви дом на репутацията и кариерата, започвате да мислите за отпечатъка, който искате да оставите в света и какво наследство ще оставите след себе си. Повярвайте в себе си, защото наистина може да постигнете всичко, за което сте мечтали.

Везни

Снимка: Pixabay

Ако винаги сте искали да направите нещо, сега е моментът да преодолеете страховете си и да пристъпите към осъществяването на тази мечта. Хората ще се опитват да ви спрат, ще се сблъскате с много предизвикателства, но трябва да продължавате да опитвате докато не постигнете целта си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари