IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гадже, любов, брак... Но има зодия, с която трябва да излезете поне веднъж

5 юли 2020 19 30

Вижте коя е тя

Снимка: Pixabay

Преди да се задомим с някой представител на зодия Везни, стабилен Телец или отдадена Дева например, има един друг знак в зодиака, с когото трябва да сме излизали поне веднъж.

Родените под този зодиакален знак са вълнуващи, забавни и непредсказуеми, същевременно с това имат добро и топло сърце. Затова, преди да сложим край на срещите и начало на семейния живот, трябва поне веднъж да излезем с някой от зодия Близнаци.

Това вероятно е един от най-неразбраните, подценявани, дори гениални знаци. Много от известните личности, които са оставили голяма следа в историята, са от зодия Близнаци: Принс, Стиви Никс, Лана Дел Рей, Кание Уест, Боб Дилън, Тупак Шакур, Джуди Гарланд, Наоми Кембъл.

За Близнаците е присъща двойствеността – те са едновременно опасни и любвеобилни. Те се опитват да съберат информация от възможно най-много страни и източници и ще ни кажат точно какво се случва по техния си начин.

Енергията на Близнаците може да бъде повлияна, в зависимост от влиянието на околните върху тях. Те могат да бъдат по-доминирани от огнен знак или от земен, което до голяма степен определя и поведението им.

Енергията на Близнаците дава мистичен обрат, много смях и приключения в живота на всеки човек.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Хехе, де да беше последвала този съвет жената, която разби сърцето ми без дори веднъж да излезе с мен .... Близнаците често мечтаем и понякога се вкарваме в такива любовни филми, че после едва не умираме, когато последва суровата действителност, а именно - момичето е толкова битово-практично тунинговано от Телеца, че пет пари не дава за някакви мечти и чувства: "Не било важно да го обичаш, а да бил добър човек и да му свикнеш с битовизмите" ?!?!?!?! Що за тъпо същество може да мисли така ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар