IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Gladen за дома се грижи

4 юли 2020 09 00

Поръчайте нужните продукти бързо и лесно

Gladen за дома се грижи

Най-накрая дойде време за дълго отлаганото лятно почистване, подновяването на счупения сервиз от чаши за вино и закупуването на нова посуда и стоки, с които да се впуснем в новите кулинарни предизвикателства, които всеки ден инфлуенсърите и известните личности ни отправят в социалните мрежи.

Shop.gladen.bg няма да подреди дома и кухнята вместо Вас, но за сметка на това ще Ви остави да допиете сутрешното си кафе, докато чакате всички необходими продукти да пристигнат до вратата на дома Ви. Онлайн магазинът работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT и извършва доставки в София и околността.

Gladen.bg

Голямото разнообразие от продукти включва близо 5000 артикула от цял свят, разпределени в много и разнообразни категории. Докато сте седнали удобно на дивана си, освен храна от Shop.gladen.bg може да поръчате и всичко необходимо за дома и градината – пособия за чистене, перилни и почистващи препарати, домашни потреби и посуда, кани и купи и много други полезни и необходимо за всяко домакинство стоки.

Всяка седмица онлайн магазинът подготвя специални предложения и промоции на избрани продукти, съобразени с индивидуалните предпочитания и нужди на всеки. А най-хубавото е, че с Shop.gladen.bg магазинът е вече само на клик разстояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари