IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юли

7 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Деловите преговори ще вървят трудно, но бихте могли да облекчите леко процеса, ако ги провеждате в неформална обстановка. Опитайте се да проучите предварително навиците и предпочитанията на партньори, с които се познавате отскоро.

Телец

Намалете физическата активност и спортните занимания. Съществуват предпоставки за травма, които със сигурност можете да избегнете. Не се поддавайте на провокации. Помислете дали не е по-добре да изгладите конфликтите с човек, с когото от доста време се гледате „на въпреки“.

Близнаци

Както тонусът, така и настроението ви са нестабилни. На моменти може да се чувствате като във вакуум и да ви е трудно да решите накъде да насочите усилията си. В такива моменти е най-добре просто да се „включите на пауза“. Няма да забавите работния процес кой знае колко, но със сигурност ще си спестите грешки.

Рак

Наблюдавайте поведението и се вслушвайте в изказванията на хората около себе си. Някои уж невинни двусмислици ще ви подскажат кой се опитва да ви пречи умишлено. Запазете спокойствие. Най-важното в случая е да не покажете какво мислите.

Лъв

Не си поставяйте твърде амбициозни професионални цели. Така или иначе няма да успеете да стигнете до крайни резултати. По-добре се заемете с предварителни проучвания, които ще ускорят последващата ви работа. Не се поддавайте на изкушенията, особено що се отнася до непознати ястия.

Дева

Обмисляйте важните решения самостоятелно, особено ако се предполага промяна за дългосрочен период. Куп интересни идеи ще ви хрумнат. Преценете приложимостта им и ресурсите, необходими за реализация. Не се захващайте за първата попаднала ви пред погледа възможност.

Везни

Не бързайте да отхвърлите текущата работа само за да започнете нещо ново. Ще се получи така, че нито едното, нито другото ще удовлетворят очакванията ви. Тръгвайте към целите си по преки пътища, независимо че на моменти може да се наложи да намалите темпото.

Скорпион

Във ваша полза е да не привличате вниманието. Нямате гаранция, че ще спечелите симпатиите на всички присъстващи, а негативното отношение, дори от хора, които не познавате, ще се отрази зле на самочувствието ви. Правете онова, което ви харесва, но без да пречите на другите.

Стрелец

Всяко начало е свързано с първата крачка, макар и малка. Ако наистина искате да започнете нещо ново, то първо помислете откъде да го започнете и чак след това как да продължите. Най-важното е да не надценявате възможностите си.

Козирог

Напрежението на моменти ще се покачва бързо и на пръв поглед необратимо. Няма да е лесно, но при всички случаи е за предпочитане да овладеете емоциите. Ще възстановите душевното си равновесие общувайки с природата, дори и в градски условия.

Водолей

Основните ви мисли и вълнения днес ще са свързани със семейството. Семейните ще съжаляват, че са се отказали от свободата си, а несемейните, обратно, ще се ядосват, че са пропуснали възможността да се обвържат. Единственият начин да се освободите от подобни мрачни мисли е да си поговорите с приятел, който е в различно от вашето положение и може да опише как изглежда „обратната страна на медала“.

Риби

Следете внимателно физическото си състояние и си позволявайте кратки почивки веднага, щом усетите пристъп на умора или сънливост. Бъдете особено внимателни, ако работите с уреди и инструменти, спазвайте изискванията за безопасност. Избягвайте уреждането на финансови въпроси. Не е изключено да направите досадна грешка, която ще ви развали настроението, дори и да не причини щети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари