IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юли

9 юли 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Малко инициативност на работното място няма да е излишна. Със сигурност повечето неща, които се налага да правите няма да ви допадат. Ще ви е по-лесно, ако не приемате този факт твърде драматично. Мнението на близките ви за уреждане на битов въпрос сериозно ще се различава от вашето. Не ги разубеждавайте.

Телец

Въздържайте се от участие в разговори по теми, за които не се чувствате добре подготвени. Новите контакти може да объркат представите ви за някои събития. Да ви наведат на мисълта, че не е зле да пробвате нови методи на работа. Направете го, но предпазливо.

Близнаци

Ще успеете да се справите с голямо количество важни занимания. Не се учудвайте, ако някой настоятелно се опитва да ви покаже симпатиите си. И, в случай, че въпросният човек не ви е безразличен, използвайте възможността да се насладите на романтични емоции.

Рак

Условията ще са подходящи за разширяване на дейността или сферата ви на влияние. Но ще ви е нужна допълнителна помощ, за да достигнете точно целите, които сте си поставили. Ще напреднете по-бързо, ако не натрапвате мнението си и не се опитвате да доминирате.

Лъв

Началото на деня ще е обещаващо. Възможно е да получите повече от едно доста атрактивно предложение по важни за вас служебни и лични въпроси. Не бързайте да се радвате. Заемете се преимуществено с уреждането на личните проблеми, за професионални трансформации е рано.

Дева

При обсъждане на професионални въпроси изказвайте мнението си директно, но без нотки на враждебност. Ще се наложи да се справите с някои препятствия. Ще ви е по-лесно, ако вземете инициативата в свои ръце и не разчитате на случайности.

Везни

Въздържайте се от критики за чуждата работа и изобщо, избягвайте разговорите, в които се коментират отсъстващи в момента личности. Няма да имате проблеми с днешните си занимания, ако ясно формулирате целите си, пътя към тях и на кого бихте могли да разчитате при необходимост.

Скорпион

Нищо сложно или непредвидено няма да се случи днес. Като цяло предстои един доста скучен ден. Не разчитайте на някой друг да ви спаси от отегчението. Ако непременно искате някакво разнообразие, дайте воля на въображението си, но без неоправдани рискове.

Стрелец

Не се престаравайте излишно. Околните ще приемат направеното от вас като нещо, което им се полага по принцип. Не е желателно да тръгвате на дълъг път и да давате пари назаем. Въздържайте се от смели експерименти с външния си вид.

Козирог

Мисълта ви е бърза и логична. Възможно е днес да ви хрумнат варианти за решаване на спорни или неясно формулирани въпроси. Не разпилявайте силите си в различни направления, за да не попаднете в капана на собствените си амбиции.

Водолей

Добронамереното ви и дружелюбно отношение към околните ще ви осигурят нови привърженици. Опитайте се все пак да дефинирате някаква дистанция, защото някои от новите ви познати може да се окажат доста досадни. Не се увличайте и не поощрявайте ентусиазираните им предложения за съвместна дейност, ако не сте сигурни, че наистина искате да се кооперирате.

Риби

Доста непредвидени занимания ще изникнат и на моменти ще ви е трудно да прецените кое е по-важно и по-спешно. Придържайте се към нивото на популярност на дадена работа. Заемете се с онази, която е под наблюдение и липсата на резултати ще бъде забелязана незабавно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари