IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ще ви донесат транзитите през лятото?

10 юли 2020 17 30

Ретроградните планети объркаха плановете ни

IStockphoto

Това лято определено е пълно с важни астрологически събития. След ретроградните Венера (от 13 май до 25 юни, в знака Близнаци) и Юпитер (от 14 май до 13 септември) в началото на сезона, последва Меркурий през юни. И трите сами по себе си объркаха плановете на мнозина, а тепърва ни предстои да усещаме негативното влияние и на други планети.

След като ви разказахме как се промени животът ни от май до началото на август, е време да ви разкрием какво да очаквате в следващите месеци.

Новолунието в Лъв на 18 август ще разтупти сърцата ни и ще ни даде енергия за нови идеи и начинания. Два дни по-късно Меркурий навлиза в знака Дева, само два дни преди нейния сезон. Отваря сърцата и умовете ни за нови идеи. Меркурий влиза в аналитичната Дева на 20-и, само два дни преди началото на сезона на Дева на 22 август.

Меркурий влиза във Везни на 5 септември, обостряйки отношенията и носейки ни хлад в комуникацията. На другия ден Венера ще се премести в Лъв, което ще донесе известни драми. От 10 до 14 ноември пък Марс ще започне ретроградното си движение. То се свързва с конфликти и липса на желание за работа.

И след толкова много информация за транзитите на планетите, ето какво да очаква всяка зодия от тях до края на лятото:

планети, астрология,

IStock

Овен

Вие сте доста енергични, но до края на лятото ще има моменти, в които ще бъдете непоносими за околните. Настройте се положително и не се ядосвайте за глупости.

Телец

Всички знаем, че мразят промяната, но е крайно време да излязат извън своята зона на комфорт. Ако се захванат с нещо ново, ще увеличат положителната си вибрация. Ако предприемат тази крачка, със сигурност ще подобрят своята креативност и ще се издигнат.

Близнаци

Това лято ще е доста предизвикателно за Близнаците, които все още не могат да намерят своето място и търсят опора. Много приятелства могат да приключат през лятото, но ще им покажат кои всъщност са.

любов, сърце,

IStock

Рак

Връзката трябва да е на преден план през следващите месеци. Вървете ръка за ръка напред, иначе ще е трудно да осъществите целите си като двойка. Не завиждайте на другия, а се опитайте да си помагате взаимно по пътя към успеха.

Лъв

Това лято ще ви донесе положителни емоции. Ако вярвате във възможностите си и оставите тревогата настрана, ще постигнете доста от своите планове. Подобрете социалните си умения и контакти.

Дева

В личния ви живот може да се образува любовен триъгълник. Той ще ви донесе предимно главоболия, от които най-малко имате нужда през лятото. Ще се двоумите, но не е нужно да взимате решение веднага как да продължите. Флиртувайте и се забавлявайте, нещата постепенно ще се наредят. 

Везни

Вие сте човек на партитата и веселието, но заради ретроградните планети ще бъдете по-често унили. Няма да имате особено желание да се срещате с хора и да споделяте. От друга страна усамотяването за малко ще ви подейства положително на психиката.

любов

Pixabay

Скорпион

Транзитите ще ви накарат да се върнете в миналото – да потърсите стари приятели или да се извините на някого. Имате нужда да избягате от стреса и защо не да го направите с тайфата от детството.

Стрелец

Вие сте доста свободолюбиви и ще имате проблеми с обвързването до края на сезона. Всички Стрелци са склонни да си тръгват и да се връщат когато си искат. Сега имат възможност да помислят над това какво им дава една връзка и как да се променят, за да я задържат.

Козирог

Поработете над отношенията си с половинката. В следващите месеци ще размишлявате над вашата връзка, но несигурността ще ви накара да не слагате края. Оставете се на чувствата и се доверете на хората, които искат да останат в живота ви и да ви дадат щастие.

астрология, зодии

IStock

Водолей

Поставете си граница между вас и приятелите ви. Някои се месят твърде много в делата ви, други само ви използват и лъжат. Запазете в тайна личните отношения, защото могат да използват нещо срещу вас.

Риби

Родените под този знак са много чувствителни и нестабилни. Дори и да имат половинка, винаги нещо им липсва или не им харесва. До края на транзитите ще преосмислят отношенията си. Така за есента ще са готови да се ангажират повече и да се отдадат на връзката, която не бива да губят.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари