IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 юли

10 юли 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В състояние сте да надминете себе си днес. Колкото повече и по-сложна е работата ви, толкова ще сте по-производителни. Работоспособността и въображението ви са в право-пропорционална зависимост.

Телец

Почти непрекъснато ще се налага да прекъсвате работата си заради участие в разни непредвидени дейности. При такива обстоятелства ще е трудно да се концентрирате. Помислете дали няма начин да възложите част от по-ясните и лесни задачи на някой от по-неопитните ви колеги, който да почувства самостоятелност, а вие да си осигурите допълнително време.

Близнаци

Глупав спор с член от семейството ще ви развали настроението още от сутринта. Опитайте да си дадете ясна сметка за чувствата, които изпитвате преди да предприемете каквито и да било кардинални действия. Не се надявайте на особено добри възможности за професионална реализация днес.

Рак

Несправедлива, но за сметка на това остра критика може дълбоко да засегне самочувствието ви. Преценете дали някой не се опитва да ви предизвиква умишлено и дали не е по-добре да подминете случката с мълчание. Помислете как бихте могли да презентирате работата си, вместо да хабите сили за уреждане на личностни междуособици.

Лъв

Ще се случи повече от една приятна изненада днес. Като по чудо ще успеете да уредите въпрос, над който отдавна си блъскате главата. Не позволявайте да ви губят времето с обещания за лесна работа и бързи печалби.

Дева

Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови операции, дори съвсем ежедневни като покупки в супера. Има възможност да претърпите загуби, предизвикани от разсеяност. Не прекалявайте с уточняването на детайли в текущата работа, за да не стане така, че гледайки дървото да пропуснете гората.

Везни

Творческият ви потенциал е силен, но мислите ви са хаотични. Опитайте да си създадете някакъв обобщен график на работа, за да не пропуснете най-важното. Разчитайте повече на себе си и много по-малко на каквито и да било външни гаранции.

Скорпион

С удивителна леснота ще успеете да разпределите времето, с което разполагате и да подредите задълженията. Концепциите ви за днешния ден ще са изключително избистрени. Реагирайте спокойно на реакциите на околните, колкото и неадекватни да ви изглеждат.

Стрелец

Проявете предпазливост спрямо колеги, които прекалено настоятелно ви разпитват на лични теми. Не е изключено в дъното на всичко да стои опит за интрига. Не взимайте и не давайте пари на заем. И в двата случая ще имате проблеми с връщането.

Козирог

Много е вероятно да получите не голямо допълнително финансово постъпление или мил подарък. Няма значение кой е източникът, важното е, че ще ви зарадва. Денят не е подходящ за взимане на важни и дългосрочни решения, по-добре е да ги отложите, ако има възможност.

Водолей

Избягвайте стандартните варианти. Колкото по-необичаен е подходът ви към баналните задачи, толкова по-впечатляващ ще е резултатът. Появата на човек от миналото първоначално може и да ви зарадва, но все пак е препоръчително да не скъсявате прекалено дистанцията, докато не установите причината за въпросното събитие.

Риби

По-млади или по-възрастни членове на семейството от т.нар. „уязвима група“ ще имат нужда от грижите и вниманието ви. Претенциите им може и да са прекалени, но независимо от всичко е желателно да запазите спокойствие. Сделка с имущество, която е в застой ще получи вариант за изпълнение. Помислете внимателно дали ви удовлетворява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари