IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: С коя своя черта жените привличат мъжете?

11 юли 2020 19 30

Вижте с какво е неустоим всеки знак в зодиака

Снимка: Pixabay

Астрологията разкрива тайните атрактивни черти, които са специфични за вашия зодиакален знак и се оказват неустоими за мъжете.

Кои са те?

Овен

Овенът е огнен знак и представителите на тази зодия обичат да внасят топлина.

Мъжете харесват, че жените от зодия Овен имат нужда да печелят. Те трябва да са най-добрите в това, което правят, а постоянният им стремеж към величие е достатъчен, за да привлече всеки.

Телец

Телците са много чувствителни. Допирът е изключително важен за тях и мъжете добре го знаят.

Прегръдките на изпращане и посрещане, лекото докосване на ръката му, когато им пожелава късмет, ръката върху коляното, когато седят един до друг – мъжете не могат да устоят на нищо от това.

Допирът и ласката са интуитивни за дамите от тази зодия, затова те може да не забележат колко често разтапят момчетата около себе си. Мъжете тайно харесват тази тяхна черта, защото показва колко грижовни и мили са.

Близнаци

Близнаците са остроумни и винаги имат по някой саркастичен коментар, с който да атакуват всеки. Фактът, че са готови за закачки се харесва много на останалите.

Момчетата са привлечени към жените от тази зодия, защото са страхотни в игривите закачки и не приемат нещата толкова сериозно.

Саркастичният подход на родените под този знак позволява на хората да знаят, че са забавни и умни в същото време, което привлича останалите към тях.

Рак

Раците са много чувствителни и преживяват всичко на по-дълбоко ниво. Това се харесва на мъжете и те тайно се надяват да спечелят чувствителното им сърце, което да ги обича силно.

Мъжете харесват, че родените под тази зодия дами помагат на другите и са в хармония не само със своите емоции, но и с тези на останалите.

Лъв

Не е тайна, че увереността е привлекателна. Лъвовете обаче знаят как да изглеждат уверени в себе си 24/7, а това е почти неустоимо за мъжете.

На тях им харесва, че жените от зодия Лъв обичат себе си, както и че изглеждат недосегаеми. Те често си мислят, че тези жени се правят на недостъпни, но в действителност това е тяхната същност.

Те тайно харесват това, защото означава, че няма да бъдат с който и да е, а с този, който са си избрали, а той ще трябва да спечели доверието им.

Дева

Девите знаят какво искат. Те са уверени в себе си и не изпитват нужда да показват на света колко удобно се чувстват в собствената си кожа. Просто искат да се наслаждават на живота и мъжете постоянно се опитват да ги извадят от черупката им.

Срамежливата същност на Девите интригува силно представителите на силния пол.

Везни

Родените под този знак искат да поддържат всички свои отношения в съвършена хармония, те не обичат драмата. Мъжете харесват това и за тях е трудно да устоят. Колкото по-малко драма има в живота на дамите от тази зодия, толкова повече време ще имат за мъжете си.

Скорпион

Хората често си мислят, че ако имат студено излъчване, ще отблъснат останалите. Скорпионите обаче успяват да ги привлекат именно по този начин, особено мъжете.

Представителите на тази зодия са емоционални, но успяват да го скрият добре. Никога не можете да разберете дали са тъжни или ядосани – лицето им остава с непроменено изражение.

Мъжете намират тази тяхна черта много интригуваща и им харесва да се опитват да разгадаят тези дами.

Стрелец

Стрелците са оживени и спонтанни и копнеят за нови преживявания. Те винаги са готови за приключения и мъжете намират тази тяхна черта за тайнствена и привлекателна.

Мъжете копнеят да вкусят от тази чудатост на жените от зодия Стрелец, тъй като те са свободни и мъжете искат да вкусят от тази свобода.

Козирог

В днешно време е необичайно жената да бъде толкова отдадена на семейството и традицията, както дамите от зодия Козирог, и мъжете не могат да устоят на това.

Козирозите са в основата на семейството си и обичат да предават неговите традиции от поколение на поколение. Трудно приемат външни лица към специални събития, но момчетата искат да бъдат част от техния свят.

Те знаят, че Козирозите ще допуснат само един много специален човек да дойде на коледната вечеря и харесват възможността да бъдат част от нещо толкова уникално.

Водолей

Жените от тази зодия са силни и нямат нужда от мъж. Мъжете обаче са привлечени от жени, фокусирани върху своите цели.

За Водолеите комуникацията е много важна. Те знаят как да си поискат и да получат това, което искат. Мъжете знаят, че тези жени нямат нужда от тях, което ги кара да ги искат повече.

Риби

Емоциите никак не са чужди за Рибите – те всъщност са ги овладели. Мъжете обичат емоционалната им зрялост и искат да намерят такава жена, която е способна да създаде здравословна емоционална връзка.

Рибите са интуитивни и използват това, за да преценят как се чувстват другите, за да избегнат да ги наранят.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

мър ( преди 3 години )
жените привличат мъжете точно с една черта и две извивки ... важи за всички зодии
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар