IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 4 на зодиите, които са склонни към депресия

12 юли 2020 19 30

Четирите зодии, които са най-предразположени

Снимка: Pixabay

Депресията е един гигантски спектър от емоции и може да засегне всеки. Имаме различни начини за справяне с депресивните състояния и един и същи метод може да не работи еднакво добре при всеки.

Според астролозите представителите на четири зодиакални знака са по-склонни да страдат от депресия. Тези, които са по-интуитивни и емоционални, са застрашени в по-голяма степен, защото винаги мислят как могат да помогнат на другите.

Кои са четирите зодиакални знака, при които тази опасност е най-голяма?

Телец

Телецът е склонен към депресия, защото предпочита да бъде с някого, когото обича, вместо да прекарва времето си сам.

Често за него е трудно да открие щастие в самотата, защото се чувства най-комфортно, когато е заобиколен от любимите си хора. Депресията може да засегне Телеца, когато най-малко я очаква.

За тези, които не ги познават, може да изглежда, че имат чести промени в настроението, които никога не спират, но за Телците това просто е опит да се адаптират към всекидневния живот.

Рак

Родените под този знак са много интуитивни, което означава, че винаги са свързани по някакъв начин с другите хора в живота си. Депресията им често произтича от това, че се ангажират твърде много с живота на другите и че не могат да контролират тъгата, която изпитват.

Тези, които ги познават, знаят, че най-добрият начин да им се помогне в случаите на депресия, е със съчувствие.

Везни

Везните са пионери за мир и хармония до такава степен, че често забравят за собствените си нужди и желания. Затова се депресират, когато знаят, че не са направили нищо за себе си.

Депресията при Везните се случва, когато те забравят да се грижат за себе си, но вместо да поправят тази грешка, те просто попадат в по-дълбока депресия.

Риби

Рибите искат да са щастливи, това е всичко. Те искат да бъдат в състояние да погледнат едновременно назад в спомените си и напред към бъдещето с оптимизъм. За жалост обаче, тази представа за живота не е реалистична.

Когато представителите на тази зодия се депресират, обикновено не могат да контролират живота си в степента, в която искат, но винаги се опитват да държат главата горе, дори когато това е трудно за тях.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари