IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен ден. Ориентирайте усилията си в две направления. Едното е да довършвате започнатото, а другото е да избягвате разговорите, свързани с изясняване на личните отношения. Сполучлива дребна покупка ще ви зарадва.

Телец

Нищо не би ви затруднило днес. Основен фактор за успех е прословутото ви търпение и последователност. Монотонният ритъм ще бъде нарушен от приятна изненада. Прегледайте още веднъж дългосрочните си договори.

Близнаци

Податливи сте на влияние. Не обсъждайте въпроси, които живо ви вълнуват с хора, които познавате отскоро. Мнението им ще се окаже заблуждаващо. Отделете време за разширяване на кръгозора и надграждане на познанията си.

Рак

Съчетайте инициативата с отговорност, ако искате да напреднете. Не се натъжавайте, ако част от предложенията ви не получат одобрение. Просто помислете как да ги направите по-атрактивни или по-ясни за разбиране. Използвайте част от времето си за преодоляване на личните слабости.

Лъв

Следвайте естествения ред на събитията и приобщавайте действията си към тях. Ще успеете, ако не да избегнете, то поне да заобиколите затрудненията. За заниманията, с които не успявате да се справите самостоятелно ще получите навременна помощ.

Дева

Заниманията ви ще са доста и твърде различни едно от друго. Създайте си някакъв график. Ще ви улесни и в изпълнението, и в последователността. Вероятно ще се наложи да промените леко динамичния си стереотип, но го направете така, че да не навредите на здравето си.

Везни

Настроението ви сутринта може да е леко нестабилно, клонящо към лошо. Опитайте се да излезете от рутината. Заемете се с нещо непознато. Експериментирайте със занимание, което ви изглежда сложно. Резултатът може да е странен, но ще е повече от нищо.

Скорпион

Случайно събитие ще ви провокира към промяна. Не пропускайте възможността да направите нещо ново, по-хубаво и по-добро. Доверете се на въображението си. То ще ви подскаже правилната посока.

Стрелец

Не планирайте важни срещи за днес. Започнете деня с познатите неща. Колкото по-бързо се справите с тях, толкова повече време ще имате за предпочитаните от вас занимания, които ви доставят удоволствие. Не бързайте, но и не закъснявайте за личните си уговорки. Ще се почувствате неприятно, ако някой се разочарова от вас.

Козирог

Ще получите важна информация по тема, която към момента ви е твърде неясна. Ще имате възможност да сравните няколко версии и да установите коя е неоспоримата истина. На тази база е възможно да вземете окончателно решение по въпрос, свързан с имущество или финанси.

Водолей

Проявете последователност и в действията, и в отношенията си. Ако вече сте се отказали от нещо, не правете „обратен завой“. Загубата на каквото и да било не е толкова страшна, колкото загубата на авторитет. Ако имате нужда от още едно мнение, то изслушвайте събеседниците си внимателно. Винаги можете да научите нещо ново.

Риби

Разпределете силите си равномерно. На моменти напрежението ще се покачва. Наблюдавайте поведението на околните и, ако забележите, че назрява конфликт, използвайте въздействието и дипломатичните си умения, за да го блокирате още в зародиш. Общувайте само при необходимост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари