IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юли

14 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Това, че мнението ви не устройва околните съвсем не значи, че е погрешно. Придържайте се към разбиранията си. Дори да се наложи временно да „задържите топката“ съвсем скоро ще настъпи подходящият момент, в който ще можете да реализирате замислите си.

Телец

Поведението на близките ви днес може да е доста изнервящо. Постарайте се да не реагирате на провокациите. Ориентирайте вниманието към текущата си работа и ги игнорирайте.

Близнаци

Някой „добронамерено“ ще ви съобщи клюка, която се разнася по ваш адрес. Преди да реагирате, помислете защо този човек изобщо ви занимава с интриги. След като си отговорите, ще знаете и как да постъпите.

Рак

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Не се тревожете, Луната е „виновна“ за всичко. Намалете контактите, за да избегнете каквито и да било противоречия, които могат да причинят неприятности.

Лъв

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да се натъкнете на прояви на агресия. Ако все пак се случи, реагирайте по мирен начин. С усмивка или просто с бързо отдалечаване от инцидента.

Дева

Не приемайте предложения за срещи и разговори с дистрибутори на стоки или представители на фирми. Помолете ги да ви изпратят офертите си на електронната поща. Така хем ще имате време да се запознаете с предложенията спокойно, хем няма да се натоварите с ненужни и протяжни разговори.

Везни

Не се намесвайте в никакви чужди конфликти, още по-малко пък с „добри“ намерения, които както знаете обикновено водят към ада. Враждуващите ще се помирят, а за вас ще останат неприятните спомени от разправията.

Скорпион

Ако имате насрочени делови срещи и разговори намерете начин да се свържете предварително с партньорите си и да проверите нагласите им. Ако установите, че не са склонни да търсят общи решения, то по-добре се откажете и се опитайте да промените уговорката за друга дата.

Стрелец

Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате в трафика или пък да работите с травмоопасни инструменти. Дори да става дума за най-обикновени домакински прибори. Ползвайте предпазни средства и спазвайте указанията за ползване.

Козирог

Няма да сгрешите, ако днес заложите на чувството си за мярка. И то във всичко. От продължителността на служебните и лични разговори до храната, напитките и спортните занимания. Прекаляването с каквото и да било ще бъде свързано с неприятни последствия.

Водолей

Концентрацията не е най-силната ви страна днес. Въздържайте се от каквито и да било финансови операции. Оставете даже обичайните покупки и плащане на битови сметки на близките си. Невинна на пръв поглед грешка може да причини сериозни загуби.

Риби

Ще е разумно, ако следвате максимата, че „мълчанието е злато“. В пристъп на откровеност може да кажете нещо, с което да си навредите. Подбирайте внимателно събеседниците си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари