IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ще се случи на всяка зодия?

14 юли 2020 13 30

Какво очаква всеки знак тази седмица

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 13 – 19 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отношенията в колектива, на работното място, на моменти може да са остри и конфликтни. Постарайте се да не пренасяте това настроение у дома. Придържайте се към максимата, че колкото по-спокойно и дружелюбно се отнасяте към околните, толкова ще сте по-продуктивни. Що се отнася до членовете на семейството, то те подсъзнателно ще се опитват да са в синхрон с вас и с общи усилия ще намерите правилните решения на спорните въпроси. Едва ли ще получите допълнителни финансови постъпления, дори да имате твърдо обещание, че това ще се случи. Но пък ще намерите търсени от вас стоки на изгодни цени и ще можете да си ги позволите. Приходите така или иначе все някога ще дойдат.

Телец

Ще сте доста по-ангажирани от обикновено. През тази седмица ще можете да се заемете с няколко неща едновременно, стига да разпределите грамотно времето и силите си. Конкурентите или потенциалните ви врагове ще са по-активни от преди, но интересното е, че това няма да ви обезпокои, а по-скоро ще ви тонизира. Оставяйте служебните тревоги на работното място, а личните у дома. Не смесвайте приоритетите. Не прекалявайте с покупките. Ако правите ремонт или предвиждате промяна на мебелировката, придържайте се към първоначално определения за целта бюджет. Надвишите ли го, доста трудно ще компенсирате похарченото.

Близнаци

Най-после Меркурий, вашият управител, излезе от ретроградност и ще отбележите напредък със сделки и уговорки, които към момента „циклят“ на едно място. Ориентирайте вниманието си максимално към работата. Старанието ви ще се отрази положително на позициите, влиянието, а оттам и на приходите ви. Енергетиката ви ще е стабилна. Можете да предприемете някои експерименти, свързани с външния вид или извънслужебните ви занимания в края на седмицата. Печеливши ще са инвестициите, вложени в собственото ви развитие. Кратко пътуване ще се отрази положително на вдъхновението и творческия ви потенциал. Занимания, изискващи сръчност може да ви донесат допълнителни приходи.

Рак

Представителите на вашия знак са последователни (независимо, че понякога се движат в грешната посока), но не и настоятелни. А често и недостатъчно смели, за да стигнат до набелязаната цел. Много неща могат да се променят през тази седмица, а дали ще се случи зависи от желанието ви да проявите инициатива. Мислете първо за себе си и, ако трябва да се освободите от някои вредни навици, знайте че е дошъл моментът да го направите. Крайно време е да се преборите със страховете и да подредите приоритетите си. За кардиналните промени ви е нужна мотивация, която можете да получите от близките си, ако споделите с тях какво ви вълнува. Дистанцирайте се от вредни влияния. Управлявайте финансите си самостоятелно и не купувайте нищо под нечие въздействие или препоръка. Особено пък предмети, които със сигурност не ви трябват. Ще останете разочаровани не само от придобивката си, но и от човека, който ви е убедил да я вземете.

Лъв

Приемайте хората такива, каквито се и се придържайте към принципите си. Не са много местата, от които можете да очаквате помощ през тази седмица, така че е добре доколкото е възможно да се освободите от илюзиите си. Обмисляйте схеми на работа, зависещи предимно от вас, с минимална необходимост от чужда намеса. Трудните моменти ще ви покажат на кого реално можете да разчитате. Резултатите, реализирани през тази седмица, ще предизвикат уважение даже у неприятелите ви. Преди да създадете ред в материалната сфера, създайте ред в отношенията си. Ще се наложи да защитите безапелационно позициите си пред хора, които незнайно защо си мислят, че могат да разполагат с времето и да управляват мислите ви. А най-лошото е, че ще се опитват да посегнат на финансовата ви свобода. От вас зависи да опазите личното си пространство.

Дева

Началото на седмицата ще е белязано с бурни събития, които ще ви увлекат в инерцията си. Не е изключено да се случи нещо непривично за вас, а именно попадайки в една или друга ситуация старателно да се адаптирате към нея, вместо да отстоявате собствените си виждания. В доста случаи това е полезна превантивна тактика, но все пак мислете, преценявайте доколко можете да отстъпите и от кой момент нататък би могло да се окаже вредно. Ако заподозрете неискреност в реакциите на околните, особено на работното място, то бъдете себе си и поддържайте гледната си точка аргументирано. Най-вероятно ще се наложи да направите малко допълнителни разходи за себе си и по-конкретно за външния си вид. Не се колебайте. Както деловите, така и личните срещи през тази седмица ще са повече от обикновено, а с някои от партньорите си ще се срещнете за първи път. Важно е какво впечатление ще направите. А и грижата за здравето не бива да се пренебрегва.

Везни

Началото на седмицата ще започне с трудни задачи, които може да ви разтревожат. Няма да е задълго, обаче, защото по-възрастни или по-опитни колеги ще ви подскажат правилния начин, при това без да ви се натрапват. Ще споделят опит в съвсем неангажиращ разговор и ще успеете да си създадете концепция за крайните варианти. През втората половина на седмицата ще можете да демонстрирате индивидуалността и творческите си умения и то в съвсем обикновени на глед казуси. Предложенията ви ще впечатлят шефа и е възможно да ви предложи промяна в професионалната позиция. Може да не е свързано с повишаване на доходите, но пък ще ви помогне да се преборите с комплексите си. Финансовото ви положение ще е без промяна, ако не прекалявате с разходите. Новите занимания не гарантират допълнителни приходи, така че не прекалявайте с покупките. И най-вече, не взимайте заеми. Ще се окажете в сериозен капан след време.

Скорпион

Ще е полезно, ако започнете седмицата с поглед към себе си. Помислете, ама искрено, дали на моменти не се държите скептично и високомерно. И, ако отговорът ви е положителен, какъв е ефектът от поведението ви. Със сигурност ще установите, че хората от обичайното ви обкръжение не се чувстват щастливи в такива моменти. Което трябва да ви подскаже, че тактиката ви е неподходяща. Въздържайте се от манипулации, не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена. Мислете комплексно, задълбочено, старайте се да извадите точното заключение от колективното мнение. Не само ще получите подкрепа и одобрение, но и околните с радост ще свършат повечето работа вместо вас. Ще се почувствате много по-добре, ако се освободите от някои свои притежания, а не ако трупате нови придобивки. Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако покупките ви се ограничават в рамките на полезното, а не на оригиналното. Правилното разпределение на парите ще направи живота ви и по-лек и по-приятен. Инвестирайте в себе си.

Стрелец

Предстои един не лек период, в който ще се наложи наистина да се мобилизирате. Сравнително често ще се налага да се справяте с непредвидени спънки както у дома, така и на работното място. Разчитайте предимно на себе си. Постарайте се да комбинирате опит, интуиция и логика, както и да се придържате към утвърдените и доказали ефективността си правила. Не игнорирайте мнението на околните, но пък и не го приемайте за задължително напътствие. Участвайте активно и равностойно в уреждането на домашните проблеми. Близките трудно ще се справят без вас или по-точно без навременните ви и практични идеи. По отношение на финансите предстоят изненади, които може и да не са от най-приятните. Проверявайте редовно банковите си наличности. Не е изключено да откриете нерегламентирани финансови операции, които не сте одобрили. Постарайте се да съберете разходите в наличностите си. Не взимайте заеми.

Козирог

Връзката между работа и пари би трябвало да е правопропорционална, но понякога тази зависимост се нарушава. Ще имате повод за тревога през тази седмица. Работата ще е много, но за съжаление и разходите ще са повече от обикновено, а приходите ще са нестабилни. Което, съвсем естествено, ще е повод за мрачни мисли. А мрачните мисли намаляват работоспособността ви. Един от начините да се справите с лошото настроение е да споделяте и обсъждате проблемите с близките си. Те ще успеят да ви окуражат, а е много вероятно да намерят и оптимален вариант за решение. Благодарение на тях ще съумеете да актуализирате целите си. Не е подходящо през тази седмица да сключвате договор за ипотека, да ползвате услугите на заложна къща, да правите покупко-продажби по интернет. Въздържайте се от заеми, независимо, че наличните финанси може и да са ви недостатъчни. Намалете разходите за развлечения.

Водолей

Обещавайте само онова, което сте сигурни, че ще изпълните. През тази седмица събитията ще са интересни, често неочаквани, но като цяло полезни за представителите на вашия знак. Придържайте се към предварителните си намерения, особено ако някой зависи от резултатите от вашата работа. Включвайте се в екипа, когато е необходимо и когато ви предложат. Не се дистанцирайте от колективните дейности. Точно в обсега на общото ще успеете да изпъкнете с индивидуалността си и да впечатлите хората, които биха ви помогнали да постигнете набелязаните цели. Уреждайки финансови въпроси можете да се доверите на интуицията си, но при всички случаи не е желателно да рискувате. Ще направите правилните заключения, ако промените подхода и начина си на мислене. Избягвайте едноличните решения, обсъждайте разходите с близките си, за да не се окажете изведнъж с изчерпани запаси.

Риби

Проявете наблюдателност и реагирайте гъвкаво. През тази седмица ще се налага често да променяте схемите си на работа. Да преценявате кога е по-добре да „плувате по течението“, т. е. да се съобразявате с обстоятелствата и кога е препоръчително да вземете инициативата в свои ръце, т. е. да въздействате върху събитията или част от тях. Ако предварително сте поели някакви ангажименти или отговорност, не се опитвайте да ги прехвърлите на някой друг. Приемайте фактите и хората такива, каквито са. Колкото по-малки са очакванията ви, толкова по-доволни ще сте от резултатите. Овладейте пристъпите на капризи, недоверие, прекалени претенции, за да наложите спокоен тон в личните отношения и да го съхраните максимално. Не забравяйте, че парите са нужни, но не са всичко, от което човек има нужда. В състояние сте да си създадете развлечения и добро настроение дори с ограничен бюджет, стига да си осигурите подходяща компания и да използвате част от времето си за занимания, които ви радват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари