IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на Ретроградния Меркурий – какво означава това за зодията ви?

14 юли 2020 17 30

Време е малко да си отдъхнем

Снимка: Pixabay

Не би било лято без малко драма, нали така? Тази година обаче Космосът носи със себе си малко повече от необходимото, защото Меркурий навлезе в ретроградната си фаза на 18 юни и чак на 12 юли излезе от нея. Дори и да не вярвате в астрологията, вероятно знаете всичко за проблемите, които предизвиква тази фаза на планетите. Особено на Меркурий.

Повечето от нас усещат този период доста по-силно и смятат, че негативните им емоции са много повече от позитивните. За щастие, това най-накрая приключи и ще можем да си отдъхнем. В астрологията Меркурий е планетата на комуникацията и познавателната функция. Когато се наблюдава ретроградно движение, тя не функционира по начина, по който трябва, което означава, че връзките често се разпадат, разговорите не са на ниво, а грешките се случват една след друга.

планети, астрология,

Снимка: iStock

В крайна сметка Меркурий буквално управлява начина, по който мислите и обработвате информацията. Ето защо е добра идея да помислите добре преди да направите нещо по време на ретроградния период на планетата. Разбира се, има и положителна страна – ретроградният Меркурий ни дава възможност да преразгледаме и преосмислим ситуациите, в които се намираме.

Всичко това обаче остава в миналото, защото на 12 юли, точно в 16:26 ч. Меркурий излезе от ретроградната си фаза и животът отново тече нормално. Ето какво означава това за вашата зодия.

Овен

Започвате да получавате по-ясна представа за това какво иска сърцето ви. Приемате най-дълбоките си нужди, признавате болката и се опитвате да се излекувате от нея. Разбирате, че няма нужда да потискате желанията си и се вслушвате в шестото си чувство, що се отнася до любовта. Не се притеснявайте да започнете нещо ново, ако усещате, че това е правилният път за вас.

Телец

Знаете какво трябва да кажете, но все пак си има място, време и начин за поднасяне на всеки израз. Не е нужно само да изречете думите, а трябва съобщението ви да стигне до хората. Затова е добре да помислите за въздействието на казаното, защото то има силата да променя съдби.

Близнаци

Може би си мислите, че с края на ретроградния Меркурий щастието само ще дойде при вас. В живота обаче нещата не стоят така. Ако не преодолеете вътрешната преграда, която ви пречи да се отпуснете, няма да постигнете желаната нирвана. Трябва да разберете, че вашата личност има значение и трябва да я показвате пред света. Повярвайте в себе си и ще се сдобиете с всичко, към което се стремите.

Рак

Дълго време се питате къде ви е мястото и дали сте достойни за целите си. Постоянно се развивате и всеки следващ ден е различен от предишния. При вас няма застой, защото дори и да не показвате видими резултати, вашият мозък и душа се развиват в правилната посока. Намерете утеха в постиженията си и си дайте малко почивка. Лято е, все пак.

Лъв

Предишни травми и лоши спомени ви тормозят и днес. За съжаление, те определят характера ви и начина, по който се държите към околните. Обърнете се към себе си и атакувайте слабите си места, за да може да се излекувате от миналите болки. Опитайте се да оставите всичко зад гърба си и да живеете в настоящето. Забавлявайте се и обърнете внимание на близките си хора.

Дева

Докато мислите за човека, в когото искате да се превърнете, се оглеждайте и за хората, с които искате да се обградите. Те ще ви вдъхновяват и ще оформят характера ви със своето влияние. Добре е да зарежете определени групи и да се запознаете с нови. Новите приятелства винаги са нещо вълнуващо и позитивно.

Везни

Светът винаги ще се опитва да ви командва и да ви казва какво да правите. Въпреки това, някои правила са създадени, за да се нарушават. Време е да съберете смелост и да се противопоставите на нещата, които стоят на пътя ви към успех. Сега е моментът да излезете от зоната си на комфорт и да атакувате върха.

Скорпион

Може би сте очаквали някой да ви хване за ръка и да ви заведе до финалната линия. Животът обаче не е направен за ваше удобство. Това е лабиринт, в който трябва да се загубите поне няколко пъти. За щастие, тук загубата понякога е забавна и носи със себе си много позитивни емоции и важни запознанства. Позволете си да се лутате и да направите няколко грешни завоя по пътя си.

Стрелец

Откриването пред някого носи със себе си няколко риска. Време е да помислите дали сте се посветили на човек, който наистина си заслужава вниманието. Откъснете се от токсичната енергия и се насочете към нещо с по-голям потенциал. Не се задоволявайте с малките неща, а търсете това, което ще ви достави дългосрочно удовлетворение.

Козирог

Заслужавате някого, който иска да ви обича за това, което сте. Не се примирявайте с посредствеността и намерете човек, който наистина ви разбира и е готов да застане на ваша страна по всяко време. Сега може да ви се наложи да работите върху собствените си модели на комуникация преди да започнете връзката, която желаете.

Водолей

Най-вероятно чувствате, че не можете да подредите мислите си и не знаете с какво да се захванете. Време е да преосмислите начина, по който действате по задачите и да реформирате ежедневните си навици. Създайте си списък с най-важните неща и започнете да ги вършите едно по едно. Не бързайте, има време за всичко.

Риби

Нямате търпение искрата на вдъхновението отново да дойде в живота ви. Понякога обаче не трябва да чакате нещо да ви се случи, а да го създадете сами. Не се страхувайте от непознатото, защото то понякога крие най-интересните и прекрасни неща в света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари