IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 юли

15 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Комбинирайте две различни тактики в днешния ден. Личните въпроси решавайте самостоятелно. В професионален план обаче е за предпочитане да работите екипно. Останалите участници с удоволствие ще следват препоръките ви.

Телец

Ще направите всичко, към което се стремите, ако сте достатъчно дисциплинирани и последователни. Не се разсейвайте с дреболии. Разпределете времето си оптимално и не започвайте нищо ново, докато имате „висящи“ проекти. Избягвайте разговорите на тема лични отношения.

Близнаци

Ще намерите решение само на проблемите, по които нямате никакви съмнения и неясноти. Мобилизирайте се и преценявайте ефекта от всяка стъпка, преди да сте я направили. Ако искате максимално да се насладите на свободното време, организирайте си разходка или вечеря на открито с предпочитана компания.

Рак

Използвайте въображението си в трудни моменти и непонятни ситуации. Ако и това не помогне, то посъветвайте се с по-опитни от вас приятели, на които имате доверие. Придържайте се към неутралитет, ако се опитат да ви въвлекат в професионални дискусии и междуособици. Мислете за своята позиция, а не за чуждите цели.

Лъв

Ще разполагате с благоприятни условия за уреждане на някои финансови проблеми. Преди да пристъпите към реални действия е желателно да си дадете сметка за отговорността, която поемате. В личен план предстои промяна, която ще се отрази на гледната ви точка по съществуващ към момента проблем.

Дева

Бързо ще се справите със задачи, които са свързани лично с вас. При това колегите и приятелите ще ви изненадат с безусловната си съпричастност. Едно от правилата, към които стриктно трябва да се придържате е да не смесвате професионалните ангажименти с личните.

Везни

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да си отговорите на въпрос, който отдавна ви вълнува. Не е сигурно, че отговорът ще ви хареса, но поне повече няма да се лутате в крайности. Търсете творчески решения на трудните казуси, обмисляйте внимателно думите и контролирайте емоциите.

Скорпион

Първоначално разпределете графика си така, че по възможност да свършите текущата работа преди обед. Останалата част от деня оставете за структуриране на перспективните планове. Важно е да разполагате с достатъчно време, за да обмислите детайлите, които в процеса на реализация биха могли да ви забавят. Близките ще ви зарадват с някаква дребна изненада.

Стрелец

Неприятен разговор от личен характер ще ви развали настроението още от сутринта. Придържайте се към фактите и не ги приемайте твърде драматично, ако не искате да навредите на концентрацията си. Най-лесният начин за възстановяване на доброто ви разположение е да направите нещо, което харесвате.

Козирог

Не се опитвайте да убеждавате околните в надеждността на действията си. Ако решенията зависят само от вас, просто следвайте набелязаните планове. Анализирайте внимателно ситуацията, в която се намирате и ще стигнете до правилния вариант.

Водолей

Ограничете възможността на околните да се намесват в работата ви. Ако непременно имате нужда от помощ, то залагайте само на тези, които до момента не са ви подвели нито веднъж. Следвайте убежденията си, а не моментната тенденция.

Риби

Личните отношения може да се окажат леко напрегнати днес, но не мислете, че е повод за кардинални действия. Ако съвсем не можете да намерите общ език с любимия човек приемете го като сигнал, че за известно време трябва да си дадете почивка един от друг. Не обсъждайте съмненията с приятелите си. Техният опит по-скоро ще влоши ситуацията, отколкото да ви улесни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари