IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юли

16 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Убедителни сте и привлекателни, но не се опитвайте да направите всичко едновременно. Проявете последователност, умереност и не рискувайте. Единствената сериозна пречка може да са отрицателните емоции, създавани от околните. Във възможностите ви е да се дистанцирате.

Телец

Не е нужно да присъствате там, където не са ви поканили. Приятелството е двупосочен процес. Ако се наложи да се заемете с чужди задължения и отговорности, не се престаравайте. Въздържайте се от каквито и да било корекции, които след време може да бъдат използвани във ваша вреда.

Близнаци

Действайте активно в посока уреждане на делови сделки и преговори. С каквото и да се заемете, ще ви се получи, стига да не се разсейвате прекалено. Ще се ориентирате в обстановката по-лесно, ако подредите територията около себе си.

Рак

Тонусът ви е стабилен, но вдъхновението може и да ви изневери, така че по-добре се занимавайте с рутинни, вместо с непознати дейности. Не търсете указания, действайте според собствените си разбирания. Реакцията на шефа и колегите ще потвърди, че концепциите ви са били правилни.

Лъв

Не е най-подходящият момент за уреждане на лични и в частност любовни отношения. Ако нищо не ви принуждава да го направите, не излизайте от рамките на динамичния си стереотип. Не взимайте и не давайте пари за благотворителност и назаем, дори и да са малки суми.

Дева

Подхождайте прагматично към сложните въпроси. Не позволявайте на близките да въздействат върху решенията ви чрез емоционални прояви. Ще успеете да довършите започнатото и да изгладите отношенията си с някого, с когото от доста време сте в конфликт.

Везни

Подредете документите, файловете в компютъра, ако искате работата наистина да ви върви. Изненадващо ще намерите куп нужни неща, които все ви „бягат“ някъде. Не си губете времето с чужди грижи, употребете го лично за себе си.

Скорпион

Заемете се с нещо, което хем е полезно, хем ви доставя удоволствие. Познатите занимания само ще ви отегчат и ще ви развалят настроението. Правейки нещо по собствена воля ще сте далеч по-ефективни. Въздържайте се от каквито и да било критики за чуждите грешки.

Стрелец

Със странна задача ще ви занимаят днес. Изпълнена с много неизвестни и предполагаща различни варианти за решение. Не се отказвайте. Възползвайте се от възможността да покажете на какво сте способни. А и ще се отървете за малко от скучните дейности.

Козирог

Избягвайте разговорите, целящи разкриване на подробности от личния ви живот. Новите делови познати ще се окажат доста надеждни, за разлика от тези, с които ви свързват неформални интереси. Ще придобиете вещ, която от доста време искате да имате.

Водолей

Осигурете си достатъчно информация преди да започнете каквото и да било. Прибързаните решения ще предизвикат материални или финансови загуби дори и след време. Най-добрият начин да преборите умората е да се потопите за известно време в любимите си занимания.

Риби

Следвайте инстинкта си за самосъхранение, защото близки роднини ще се опитат да ви въвлекат в разправията си. Не сте в състояние да им помогнете, но затова пък те са в състояние да ви внушат дълбоко чувство на вина. С изключение на този казус, всичко добро, което направите днес ще ви се компенсира многократно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари