IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Къмпинг Градина“ събира солени морски истории

23 юли 2020 08 50

Всеки, който сподели своята вълнуваща история от къмпинга, ще има възможност да спечели 3 нощувки в луксозните плажни къщички на брега на морето

„Къмпинг Градина“ събира солени морски истории

В разгара на летния сезон, когато мнозина вече копнеят за дългоочакваната лятна почивка, любимият за хиляди „Къмпинг Градина“ сложи началото на своя инициатива, в която се включиха и едни от най-обичаните родни звезди. В своята фейсбук страница къмпингът обяви началото на „Солени морски истории“ – поредица, в която всеки може да сподели своята солена и незабравима морска история от „Къмпинг Градина“ и да спечели 3 последователни нощувки в една от луксозните морски къщички, разположени на брега на морето.

Кратките разкази трябва да бъдат придружени със снимков или видеоматериал и да се изпратят до 4 август включително на лично съобщение във фейсбук страницата на къмпинга – https://www.facebook.com/gradinacamping/. След това звездно жури ще избере големия победител, който ще получи мечтаната почивка.

„Къмпинг Градина“ е летен дом за стотици хора от 4 десетилетия и като такъв пази много спомени. Сигурни сме, че и ти имаш любопитни солени истории от къмпинга. Затова даваме старт на поредицата „Солени морски истории“, в която ще ти разкажем спомените на родни знаменитости от „Градина“. Сподели ни и ти своята солена история и можеш да спечелиш почивка с 3 последователни нощувки в някое от нашите бунгала“, споделят организаторите на фейсбук страницата си.

Красивата Диляна Попова е първата родна знаменитост, която се включи в инициативата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари