IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юли

27 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня с ясен план за действие. Ангажиментите ще са достатъчно, за да ви развалят настроението, но и за да ви мобилизират. Ще съхраните тонуса, ако си осигурите макар и час за любимите занимания или за спорт.

Телец

Работоспособността ви е завидно добра, а и сте по-наблюдателни от обикновено. Ще забележите детайли в поведението на околните, които до момента са ви убягвали. Не ги обсъждайте и не критикувайте погрешните действия на когото и да било. Запазете заключенията лично за себе си.

Близнаци

Някой ще ви изненада с мил подарък, целящ да разкрие трайни, тайни и дълбоки чувства към вас. Приемете го спокойно и се насладете на момента. Дори да не можете да отговорите с взаимност, ще можете да заявите едновременно и благодарност, и позицията си.

Рак

Заниманията ви ще са по-трудоемки и съответно по-изтощителни от обикновено, но свършената работа ще ви достави удоволствие. Ако е възможно, отменете всички ангажименти за вечерта и останете у дома с близките си. Ще е най-ефективният начин да възстановите силите си.

Лъв

За предпочитане е да се посветите на рутинните задължения. Ако междувременно изникнат други, непредвидени, то първо си създайте схема за реализацията им. Най-важното е да прецените колко време и каква информация са ви необходими.

Дева

С каквото и да се заемете, направете го за да сте доволни вие, а не за да се харесате на някого. Организирайте програмата си така, че да проведете важните срещи преди обед. Не е изключено да постигнете изгодни условия по текуща сделка.

Везни

Няма работа, която би ви затруднила, но не стои така въпросът с взаимоотношенията. Някои реакции или изказвания ще ви удивят и вкарат в дълбок размисъл. Излишно е да се измъчвате заради нечие лошо настроение. Ако овладеете емоциите, съвсем скоро ще разберете какво се случва.

Скорпион

Не сте в позиция да въздействате върху събитията, но сте в позиция да въздействате върху поведението или решенията на околните. Направете го разумно и без да се натрапвате. Ще предотвратите някои сериозни грешки, които биха засегнали част от екипа и работата като цяло.

Стрелец

Започнете деня със задълженията, които не ви отегчават. Действайте с равномерно темпо, за да запазите енергията си максимално дълго. Обаждане на човек от миналото ще ви окуражи за проект, който подготвяте за близкото бъдеще.

Козирог

Запознанствата, реализирани днес, ще се превърнат в дългогодишни партньорства или в успешни приятелства. Не се опитвайте да направите повече от това, на което сте способни. Съобразявайте се с реалния си потенциал и работете за резултат, а не за похвала.

Водолей

Кратко пътуване ще ви даде шанс да елиминирате личен конфликт. Интересното е, че инициативата ще е на другата страна, независимо че в основата на всичко стои ваша постъпка. Следвайте въображението си, ще ви подскаже подходящ начин, чрез който да се реванширате за причинените неудобства.

Риби

Намалете инициативата и се стремете да довършите започнатото, а не да свършите колкото е възможно повече работа. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка. Приемете дребните неуспехи като възможност за самоусъвършенстване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари