IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юли

28 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Незначителни на пръв поглед събития ще повишат напрежението още от сутринта. Ориентирайте се към задачите, за които все не ви е стигало време и се опитайте окончателно да се справите с тях. Останалата част от деня подредете по своя воля.

Телец

Не позволявайте да ви въвличат в спорове. Някой ще се опитва да ви предизвиква умишлено, само за да навреди на позициите ви. Запазете неутралитет.

Близнаци

Някаква на глед обикновена задача ще ви затрудни и разтревожи. Пробвайте различни варианти, а ако съвсем не се получава, сменете заниманието за известно време. След като се заемете повторно със сигурност ще намерите правилния начин.

Рак

По непредвидено стечение на обстоятелствата ще възстановите отдавна прекъсната връзка. Първоначално ще ви ентусиазира, след това може да ви натъжи, а след като проведете поредица разнородни разговори ще установите, че няма проблем да развиете общ бизнес.

Лъв

Редувайте умствен и физически труд, практически с интелектуални дейности. Разнообразието, макар и минимално, ще ви подейства тонизиращо. Въздържайте се от натрапчиви прояви на независимост, които биха огорчили партньорите ви.

Дева

Среща със съсед или друга личност, която не харесвате може да ви развали настроението още от сутринта. Не бъдете фаталисти и не робувайте на предразсъдъци. Действайте с равномерно темпо и се ориентирайте към развлечение, което ще ви помогне да възстановите максимално енергетиката си.

Везни

Работата, която ще ви възложат днес ни най-малко няма да ви хареса, няма да ви достави удоволствие и ще я извършвате с нежелание. Вероятността за грешки не е за пренебрегване. Проверявайте резултатите периодично, за да избегнете финансови загуби.

Скорпион

Ще сте прекалено ангажирани, а мисълта, че времето ви ще е недостатъчно няма да бъде особено окуражаваща. Независимо от всичко е препоръчително да прегледате кореспонденцията си. Възможно е да получите интересни оферти за допълнителна работа.

Стрелец

Без никакво съмнение можете да разчитате на приятелите си за справяне със заплетени ситуации днес. А такива няма да липсват. И най-досадните от тях ще са тези, които са свързани с държавната администрация. Отстоявайте позициите си аргументирано.

Козирог

Най-вероятно ще започнете деня с неотложни домашно-битови задачи. Във връзка с тях ще се наложи да промените цялата си програма. Хубавото е, че нищо от останалите ви задължения няма да е спешно и бързо ще наваксате загубеното време.

Водолей

Някой от близките ще изрази мнение, което никак няма да ви допадне. Може дори да го почувствате като нападение или обвинение спрямо себе си. Не се вълнувайте излишно. Може би в казаното има доза истина и е време да промените поведението си по съвсем конкретен начин.

Риби

Ще попаднете на своя грешка и ще ви обземат противоречиви чувства. От една страна ще се почувствате виновни за пропуска, а от друга ще сте доволни, че сте го открили навреме. Не го преживявайте твърде дълго, никой не е идеален.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари