IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юли

30 юли 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се заемайте с нищо, ако нямате концепция, информация или изобщо ви глождят някакви съмнения. Заниманията, в които сте сигурни може да са скучни, но поне не са рискови и няма да се вкарате в някакви неприятности.

Телец

Според една стара мъдрост: дума дупка не прави, но за дума се гони до дупка, че е по-тежка от плесница. Преценявайте много внимателно събеседниците си и как се отнасяте към тях. Прекалената откровеност може да ви създаде яростни врагове.

Близнаци

Ще сте наистина ефективни, ако сте конкретни и целенасочени. Не разпилявайте енергията си безотговорно. Ако нищо спешно не ви кара да бързате, то тогава помислете дали няма как да подобрите направеното до момента.

Рак

Въздържайте се от кардинални промени, за чийто дългосрочен ефект не сте си изградили ясна представа. Реализирайте ги стъпка по стъпка и с резервни варианти, особено що се отнася до финансовото обезпечение.

Лъв

Ако още от сутринта усещате лек световъртеж и отпадналост подредете програмата си така, че да избегнете прекалената преумора. В случай, че е възможно да отложите някои ангажименти, направете го. При нисък тонус каквито и усилия да положите резултатът ще е далеч от очакванията ви.

Дева

Професионалните дискусии ще са малко неприятни. Стратегията ви за работа е правилна и сте сигурни в себе си, но не се надявайте на разбиране от страна на екипа. Ако сте в състояние да стартирате без външно участие, започвайте смело.

Везни

Каквото и да сте набелязали за днес почти непрекъснато ще се налага да се отклонявате от „правия път“. И не защото сте решили да се разсейвате, а защото околните ще ви занимават с проблемите си. Не е лошо да сте всеотдайни, но правилният начин е да поставяте себе си на първо място.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна. Ориентирайте усилията си към най-сложното, към онова, което по някакви причини сте отлагали. Дори да не стигнете до финалната права ще сте направили достатъчно, за да се чувствате доволни.

Стрелец

Редувайте физически с умствени занимания и не прекалявайте със „силовите упражнения“. Съществуват предпоставки за травма и, ако днес си я причините, ще се възстановявате доста дълго време.

Козирог

Нетипично за вас, но настроението ви ще е неустойчиво почти през целия ден. Не позволявайте на емоциите да заглушат разума. Всяко прибързано решение ще е погрешно и рано или късно ще се наложи да се справяте с последствията.

Водолей

Ще ви предложат участие в малък краткосрочен проект. Не отказвайте, ще се окаже интересно разнообразие сред рутинните ви задължения. Няма да ви затрудни, а и ще получите някакви екстри за вложеното време и старание.

Риби

Новите занимания, колкото и привлекателни да ви се струват, ще се окажат истински развъдник на потенциални затруднения. Дори да поставите някакво начало днес, съвсем скоро ще се наложи да „замразите“ започнатото. Ако сте готови за промяна на курса, направете каквото сте си наумили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари