IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-важните астрологични дни и периоди през август – кои са те?

1 август 2020 19 30

Вижте какви промени ни очакват

Снимка: Pixabay

Месец август ще бъде сравнително забързан, но това не означава същите драматични промени, настъпили през предходните месеци.

Едно от най-ярките астрологични събития на месеца ще бъде обръщането на Уран. Затова трябва да се очакват аномалии във времето. Уран може да допринесе и за неблагоприятни пътни ситуации, така че трябва да внимавате, когато пътувате.

Друга планета, върху която акцентират астролозите е Марс. През август тя се движи в знака на Овен, а през септември тази войнствена планета ще направи обрат, така че началото на есента няма да е най-благоприятното време за различни начинания и важни въпроси. Ако има нужда да направите нещо подобно, най-доброто решение би било да се опитате да го направите през този месец.

3 август е първият астрологично важен ден. Ще има Пълнолуние в знака на Водолей и трябва да внимавате за емоционален стрес. В този ден трябва да бъдете по-внимателни към себе си, да не бързате с реакциите, изводите и да не изпадате в конфликти. Дори да се опитате да преживеете този ден спокойно, възможно е някой да се опита да ви изнерви с груб тон и неприятни забележки. Опитайте се да реагирате възможно най-спокойно.

Обърнете внимание и на превенцията на здравето ви, но операции и други сериозни интервенции е по-добре да се отложат.

5 август – Меркурий в Лъв. Меркурий е планетата на комуникацията и работата с информация. Можете да направите много интересни открития за себе си. В момента обаче имате много малък шанс да реализирате идеите си. За предпочитане е само да се планира.

7 август – Венера в знака на Рак. Тази позиция създава благоприятни обстоятелства да обърнете внимание на красотата около вас, да направите трансформацията на домашния интериор. Всякакви идеи как да промените средата си ще бъдат изключително полезни.

10-13 август – съединение на Марс и Лилит в Овен. Много труден, емоционално агресивен период. Струва си да се въздържате от конфликти, изясняване на отношенията и конкуренция. През този период са възможни много големи политически протестни прояви.

12-14 август – Юпитер в Козирог допринася за глобална нестабилност. Възможни са трудности в икономическо и политическо отношение. Освен това не са изключени природни бедствия, температурни скокове, пожари. Вероятността от наводнения обаче е малка. В по-голяма степен подобни събития ще бъдат свързани с елементите на Огъня и Земята.

15 август – обръщане на Уран. Сега е по-добре да не поемате рискове и да не се занимавате с дейности, които са опасни за здравето. Времевите аномалии продължават.

19 август – Нова Луна в знака на Лъв. Доста напрегнат период. Няма значение дали работите или почивате. Във всеки случай в главата ви ще възникнат смущаващи мисли, ще ви липсва нещо. Ще искате да се вглъбите в себе си, да потърсите сами щастието и да не го споделяте с никого. Но е по-добре да не се поддавате на негативни астрологични влияния и да се опитвате да се отворите към външния свят.

20 август – Меркурий в знака на Дева. Това е период на чистота. Но тя е свързана не само с чистотата в дома или работното място, но и с отсъствието на разсейващи мисли и чувства. Имате трудна многоетапна работа, която изисква значителна сила на волята. Но тя зависи от вас. Основното е да предприемете и действия, изхвърляйки всички ненужни неща.

22 август – Слънце в Дева. Време за размисъл и анализ. Можете да направите равносметка на това, което сте оставили след себе си, и да правите планове за близкото бъдеще. Това е добър ден за работа с документи и кореспонденция. Сега можете правилно да поставяте акценти в целите си и да се настройвате за успех в професионалната си дейност.

27–31 август – краят на важен астрологичен етап за всички нас. През този период си струва да начертаете план и смело да погледнете в бъдещето.

Овни, Лъвове и Стрелци ще трябва да обърнат внимание на своите планове. Това ще ви помогне да откриете нови начини за постигане на целите си.

Телец, Дева и Козирог ще намерят благоприятни ниши за дейност в професионалната сфера. За мнозина възможностите за кариера ще станат по-прозрачни.

Близнаци, Везни и Водолей ще изпитат голям ентусиазъм към творчеството. Те наистина не трябва да отлагат реализацията на идеите си.

Ракът, Скорпионите и Рибите ще бъдат особено успешни в самоусъвършенстването и развитието, но е важно да започнете възможно най-рано.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари