IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 август

3 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се за трудности и, ако не са така осезаеми или се справите без сериозни усилия, ще завършите деня с мисълта, че е бил прекрасен. Адаптирайте целите си към социалните възможности.

Телец

Не е изключено да попаднете в ситуация на конфликт на интереси повече от веднъж днес. Вероятно временното отстъпление ще се окаже по-добър ход от изтощителните спорове. Изграждайте тактиката си в съответствие с конкретиката.

Близнаци

Отстоявайте свободата на мислене и позициите си без да стигате до радикални действия и резки промени, за които бихте съжалявали. Ако деловите или колегиални отношения стигнат до критична точка, направете всичко възможно да избегнете откритата конфронтация.

Рак

Любимият човек може да ви изненада неприятно и с някаква своя постъпка да задълбочи противоречията между вас и родителите или братята (сестрите) ви. Разговорите с всяка една от двете страни ще са трудни и не особено ефективни, така че на този етап е по-добре да ги отложите.

Лъв

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви подскаже, че е подходящо да разрешите стар спор с решителни действия. В резултат не е изключено да прекратите изчерпала съдържанието си връзка. Не се колебайте, ще почувствате облекчение.

Дева

Освободете се от старите и ненужни вещи, от погрешните мисли. Не робувайте на предразсъдъци и илюзии. Довършете започнатото, за да си осигурите пространство за новото.

Везни

С каквото и да се заемете, проявете настойчивост и последователност. Оставете работата ви да говори за вас. Определяща за добрите резултати е правилната ви преценка за важност.

Скорпион

Проницателни сте много повече от обикновено. Ще забележите детайли, които доскоро са ви убягвали. Благодарение на тях ще прокарате свои предложения, които преди са били отхвърлени с крайно неубедителни аргументи.

Стрелец

Няма да получите навреме информация, стоки или други ресурси, които очаквате. Не са изключени и проблеми, свързани с оформяне на документи. Преценете с колко време разполагате и, ако е възможно, придържайте се към естествения ход на събитията.

Козирог

Комуникацията ще се натъкне на някакви затруднения днес. Може би технически. Ситуацията ще ви принуди да промените графика си и най-вече деловите срещи. Не е желателно да уреждате сделки с недвижимо имущество.

Водолей

Въздържайте се от резки изказвания, които ще влошат отношенията ви с родителите или колега на по-висше йерархично ниво. Прегледайте внимателно документите, които се нуждаят от окончателен подпис и утвърждаване. Не давайте достъп на никого до кореспонденцията си.

Риби

Няма да получите желаните резултати от уреждане на юридически въпроси, отнасящи се до наеми, аренда, подялба на недвижимост и е по-добре да не се занимавате с тях. В същото време не е изключено да получите отговор на свой въпрос, отправен преди доста време към държавните институции. Ако отговорът не ви удовлетворява, не бързайте да реагирате под напора на емоциите. Дайте си време за размисъл, за да сте достатъчно ефективни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари