IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

3 август 2020 10 30

Вижте астрологичната прогноза от 3 до 9 август

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 3-9 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вдъхновение и стремеж не ви липсват, но търпението ви е в лек дефицит. Не експериментирайте заради самия експеримент, а само ако очакваният резултат си заслужава риска. Не се безпокойте да отстъпите, ако усетите, че грешите. По-добре крачка назад, отколкото всичко отначало. Качества като старание и изпълнителност ще са ви изключително полезни през тази седмица. Умението ви да разберете чуждите проблеми ще ви помогне да спечелите нови партньори, които ще дойдат и с нови предложения. Анализирайте ги подробно и се заемете, ако прецените, че няма да се натъкнете на сериозни пречки при реализацията им. Най-вероятно ще получите очакваните приходи от тях.

Телец

Събитията ще са нееднозначни, разнообразни и невинаги от най-приятните. По-сложните ще са в началото на седмицата, към края обстановката ще е по-спокойна. Като се има предвид прословутото ви търпение, ще си помогнете много, ако успеете да овладеете емоциите в трудни моменти. Не намалявайте инициативата, постарайте се да ползвате максимално капацитета си. Не прехвърляйте грижите от работното място у дома и обратно. Задължително отделяйте време и за спорт, и за пасивна почивка. Така ще балансирате енергията си максимално. Следвайте траекторията на събитията и контролирайте разходите. Сериозни финансови затруднения не се очакват.

Близнаци

Стартирайте седмицата с умерено темпо, защото по средата на периода тонусът ви леко ще спадне. В последните работни дни ще се наложи да се справите с разни заплетени ситуации. Може да ги споделите и обсъдите с членовете на семейството или близки приятели, но окончателното решение трябва да си е само ваше. Подхождайте дружелюбно към околните. Тяхната реакция ще е огледало на вашето поведение. Не е желателно да навлизате в чужда територия и да пресичате пътищата си с нечии други. Ще си създадете трайни врагове. Следвайте разума, а не капризите си, които ще ви подтикнат към вредни действия като например излишни разходи или неправилни връзки. Стабилен източник на мотивация ще е въображението ви.

Рак

Систематизирайте задачите по значимост още в началото на седмицата и започнете с най-важните. Обмисляйте подробностите и си давайте реални срокове за изпълнение, за да можете да работите спокойно. Всяко бързане и форсиране ще е предпоставка за грешки, които дори да имате възможност да коригирате ще отнемат много време и сили. Старанието ще е правопропорционално на успеха. Не се занимавайте с уреждане на чужди проблеми. Думи на благодарност едва ли ще чуете, но забележки, които ще ви огорчат със сигурност. Работата и финансите през тази седмица ще са в здрава връзка помежду си. Почти сигурно е, че ще получите в срок уговорените приходи или поне по-голямата част от тях.

Лъв

Вярвайте в себе си с каквито и затруднения да се наложи да се справите. А в интерес на истината, затруднения ще има. Успоредно с рутинната работа ще трябва да отделите внимание и за някои сложни нови задачи. Старанието и вложените усилия ще направят впечатление и ще спечелите на своя страна влиятелни личности, на чиято подкрепа дори не сте се надявали. В края на седмицата ще разполагате с варианти за оформяне на някои домашни и битови задачи, които до момента сте отлагали по някакви причини. Уреждайте личните си отношения така, че да не пречат на работата и бизнеса ви. Предизвикателствата ще са източник на евентуални допълнителни приходи. Колкото по-смело подхождате към тях, толкова по-убедително ще демонстрирате възможностите си. Оценката, на която се надявате няма да закъснее.

Дева

Важна информация или нечия тайна ще научите още в началото на седмицата. Не бързайте да се възползвате от нея. Поддържайте самочувствието си без да привличате вниманието. Прекалената самоувереност ще предизвика неодобрение дори у хора, които принципно ви симпатизират. За отговорни срещи са подходящи последните дни на седмицата. Тогава ще сте изключително продуктивни, ще можете да обсъдите дългосрочните сделки, но е по-добре да отложите окончателното им утвърждаване. В средата на седмицата ще успеете да разрешите въпрос, свързан с имоти и евентуално да разплатите съществуващите към момента задължения. Ако се въздържате от импулсивни покупки, финансовото ви положение ще е сравнително устойчиво.

Везни

Тонусът ви ще е леко занижен и на моменти ще ви липсва мотивация. От вас зависи да не позволявате на мрачните мисли да завладеят съзнанието ви. На преден план ще излезе решаването на юридически проблем от особено значение. Ще се наложи да реагирате гъвкаво при уреждането на част от професионалните казуси. Интуицията ще ви подскаже правилните ходове. При всички случаи не се подвеждайте по съвети, които някой ви дава без да сте ги искали. Ще се окаже изключително погрешна и губеща тактика. Непредвидените разходи, доколкото ги има, най-вероятно ще са свързани с някакви глоби или лихви по забавени плащания. Спазвайте правилата и проверете задълженията си, за да ги избегнете.

Скорпион

Невероятно благоприятна и изпълнена с разнообразни емоции седмица, но и доста изтощителна. Събитията ще са динамични. Започнете периода с подреждането на приоритетите, готовност да променяте тактиките и гъвкаво да преминавате към различни варианти на действие. Контактите от всякакъв характер и на всякакво ниво ще са интензивни. Предстоят нови запознанства, а благодарение на част от тях ще успеете да отхвърлите доста от съществуващите към момента проблеми. Стремете се към сътрудничество и ще получите разбирането, на което се надявате. Не взимайте заеми, бързи кредити и избягвайте рисковите финансови операции. Ориентирайте усилията си към повишаване на приходите, а не към преразпределяне на разходите.

Стрелец

Паметта ви ще е изключително силна през тази седмица и е препоръчително да използвате периода за усвояване на нови знания и умения. Потърсете и систематизирайте информацията, която ви е нужна, за да повишите квалификацията си. Прегледайте предложенията за нова или допълнителна работа. Не се отказвайте, ако ви възложат необичайни задачи. Благодарение на тях ще покажете на какво сте способни и ще направите поредната крачка в професионалния напредък. Кратко делово пътуване ще завърши с ново запознанство и интересни оферти. Не обсъждайте плановете и не разкривайте подробности за личния си живот. Ще предизвикате завист и желание да ви навредят. Прибягвайте до финансовите си запаси само ако се налагат разходи за решаване на здравословен проблем, но не и за развлечения или за скъпи подаръци.

Козирог

Мотото на тази седмица ще бъде: разбиране. Много полезно и много улесняващо за вас. Където и да отидете, с каквото и да се заемете, ще получите разбиране от хората, които трябва по някакви причини да се намесят в действията ви или от които зависят сериозни решения. Лесно е да се сетите, че е дошъл моментът за справяне със сложните занимания. Проявете последователност. В понеделник подредете графика за седмицата и свършете текущата работа, за да не мислите за нея и да наберете достатъчно инерция. След вторник се насочете към целите, които ви затрудняват, но с умерено темпо. Едно от условията за постигане на успех е да не се преуморявате. Следващото е да не отхвърляте приятелски предложената помощ. Придържайте се към максимата, че парите са средство, а не цел. Едно от условията да се чувствате добре е, да ги харчите правилно. Не изневерявайте на убежденията си.

Водолей

Пълнолуние във вашия знак. Сложно начало на седмицата. Ще се наложи да се върнете към занимания от предишния месец, които сте оставили недовършени. Може и сега да нямате подходящи условия за довършването им, но със сигурност ще осъзнаете същността на затрудненията, с които не сте успели да се справите. Опитайте се да анализирате в дълбочина причините, даващи повод за конфликти с роднините ви. Осветляването им ще ви мотивира и ще повиши работоспособността ви. В края на седмицата ще се насладите на приятна изненада, поднесена от приятелите. Допълнителни приходи е възможно да получите от дейности с творчески характер или от някаква услуга. Може да са по-близки до хобито ви, отколкото до професията, а със свършената работа ще си спечелите нови привърженици.

Риби

Няма да можете да се оплачете от скука и липса на преживявания. Хубаво е обаче да знаете, че не всички ще са в групата на приятните. Започнете седмицата с поставяне на ред: в мислите, в обстановката, в стремежите. След което маркирайте конкретните задачи и се постарайте да не ги изоставяте на крачка пред финалната права. Сериозна пречка в текущата ви работа би било смесването на различните видове отношения: лични с професионални, делови с любовни, приятелски с романтични. Направите ли го, ще попаднете в „окото на бурята“, ще затънете в каша, от която дълго време няма да можете да излезете. Условие за стабилно финансово състояние е правилното харчене, а не търсенето на допълнителни приходи. Бързо ще възстановите разходите, свързани със собственото ви здраве, развитие, както и с кратко пътешествие с познавателна цел. Новите емоции ще са свързани и с нови хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари