IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на зодиите, които бдят над връзката си 

9 август 2020 19 30

Те са и най-верните в зодиака

Снимка: Istock

Представителите на някои зодиакални знаци са по-авантюристични и могат да бъдат верни партньори в по-малка степен. Добрите новини са, че има признаци, по които можем да познаем кои е по-вероятно да проявят лоялност. Ако се стремим да развием дългосрочна връзка или просто изискваме известна стабилност във взаимоотношенията си, трябва да се насочим към представителите на тези зодии.

1. Рак

Ракът лесно може да бъде наранен от минали преживявания и никога не забравя това, което се е случило в миналото. Те се чувстват най-комфортно, усещайки сигурност от това, че имат връзка и бързо приемат партньора си като част от семейството.

Партньорът от зодия Рак няма лесно да се „откъсне“ от връзката, освен ако емоционалната им болка вече е прекалена. Те предпочитат да работят с партньора си, за да решат трудностите между тях, колкото и трудно да е това.

2. Телец

Телците се управляват от Венера – планетата не само на любовта, но и на уюта. Родените под този знак са склонни да бъдат малко упорити и им е трудно да разберат, че са част от проблем.

Понякога може да бъде трудно за Телците да напуснат дадена връзка, заради това, което другите могат да си помислят, но и защото обичат да бъдат обичани.

3. Козирог

Представителите на тази зодия също се придържат към всичко, което си наумят и не се отказват. Всяка пречка във връзката за тях е възможност да научат нов урок, както и начин да я подобрят.

Такава е гледната точка на Козирога, но партньорът му може просто да помисли, че всяко препятствие е признак за липса на съвместимост между тях. Каквато и да е реалността, Козирогът рядко се отказва от връзката си, освен ако не се чувства напълно нежелан или другият не полага никакви усилия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари