IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 август

10 август 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неочаквано съобщение ще промени плановете ви. Първоначално може да изпитате леко недоволство и напрежение, но след като анализирате задълбочено ситуацията ще възстановите самоувереността си.

Телец

Някой ще се откаже от предварителна уговорка, която е била важна за вас. Усещането ще е неприятно, нещо средно между разочарование и невъзможност да прецените правилно следващите си ходове. При всички случаи не бързайте да „взривявате“ взаимоотношенията си докато не разполагате с информация за детайлите.

Близнаци

Разногласията между вас и хората от най-близкото ви обкръжение ще са съществени и трудни за преодоляване. Не сте в състояние да си дадете реална сметка дали позицията ви е по-правилна от тази на останалите и на този етап не е желателно да инициирате спорове. Вместо това потърсете информация, която или ще ви аргументира непоклатимо, или ще ви покаже къде грешите.

Рак

Мисълта ви е остра, логиката силна и никаква интелектуална работа не би ви затруднила. Ще получите стимулиращи резултати, ако се придържате към фактите и не бързате със заключенията.

Лъв

Повече от една оригинална идея ще ви хрумне днес, но не всички ще са осъществими. Усещането, че сте в състояние да се справите ще се отрази положително на самочувствието и вдъхновението ви. Все пак, преди да се заемете с каквото и да било, преценете реално възможностите и най-вече ресурсите, с които разполагате.

Дева

Рутинната работа ще ви отегчи и е вероятно да допуснете някаква глупава грешка от разсеяност. Ако става дума за изчисления и статистически данни, проверявайте резултатите си повече от веднъж. С малко въображение обаче бихте могли да намерите отговор на въпрос, който към момента е „в девета глуха“.

Везни

Изслушвайте събеседниците си внимателно, не ги прекъсвайте и не бързайте да им отговаряте. Дискусиите с тях ще стимулират нестандартното ви мислене и ще ви подскажат правилната реакция в сложна обстановка.

Скорпион

Няма нещо, което би ви затруднило, а добрите резултати ще ви въодушевят. Независимо от това е желателно да действате с равномерно темпо. Ако усетите пристъпи на главоболие в ранния следобед, приемете го за сигнал, че сте прекалили и имате нужда от малко почивка.

Стрелец

Обстоятелствата на моменти ще ви принуждават да бързате, а мисълта, че може да сгрешите, ще предизвика леко нервно напрежение. Водете си точни записки за етапа на работа, до който сте стигнали, когато се наложи да изоставите започната дейност. Ще спестите време и сили при повторното си връщане към нея.

Козирог

Преглеждайте внимателно съобщенията, които получавате и електронната си поща. Ако имате намерение да купувате някаква комуникационна или битова техника е много вероятно да попаднете на предложения, които удовлетворяват изискванията ви. Направете необходимите сравнения и не отлагайте избора си прекалено дълго.

Водолей

Проверете документите и състоянието на автомобила си преди да тръгнете на път. Осигурете си и необходимото обезпечение във вид на вода, хранителни продукти, подходящи дрехи. Не е изключено да попаднете на авария или друг инцидент, който да ви забави.

Риби

Не се ядосвайте излишно, ако някое от техническите средства, които ползвате ежедневно се повреди. Нормално е да се случват такива неща и те няма как да се предвидят. И не се заемайте самостоятелно с каквито и да било ремонти, ако нямате нужната квалификация. Съществуват предпоставки за травма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари