IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 август

11 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разпределете задълженията си на части така, че през равни периоди от време да си осигурявате кратки почивки. Използвайте времето за хранене по предназначение и занимавайки се само с това, а не с още няколко неща едновременно. Дребните финансови сделки ще ви зарадват.

Телец

Деловите преговори няма да оправдаят предположенията ви. Всички участници изведнъж ще започнат упорито да отстояват мнението си без да взимат под внимание мнението на останалите. Във ваша полза е да ги отложите без да се стига до остри конфликти. Няма да сгрешите, ако подходите с чувство за хумор.

Близнаци

Не позволявайте да ви въвличат в разговори, в които се обсъждат качествата на отсъстваща личност. Думите ви много бързо ще стигнат до адресата на клюката при това силно деформирани. Изобщо, подбирайте събеседниците по пътя на интуицията си днес.

Рак

Каквото и да се случва около вас, правете се че не забелязвате. Особено важно е днес да съхраните душевното си равновесие и да работите спокойно. Предстои приятна изненада от по-възрастни роднини. Намерете начин да им се отблагодарите.

Лъв

Не скъсявайте дистанцията с хора, които познавате отскоро или съвсем не познавате. Имайте си едно наум, че благоразположението им може да е само поза и може да се промени по незначителен повод. Занимавайте се с уреждане на финансови сделки, само ако предварително сте ги подготвили старателно и в детайли.

Дева

Не приемайте за „чиста монета“ всичко, което чуете днес и най-вече забележките, изречени под въздействие на емоциите. Подхождайте към текущите си занимания не само с логика и професионализъм, но и с въображение.

Везни

Професионалните задължения ще са малко повече от обикновено. За да се справите ще трябва да разпределяте силите си равномерно в рамките на деня. Не отхвърляйте поканата за импровизирана среща с приятели. Впечатленията ще са въодушевяващи.

Скорпион

Увлечени в желанието си да предотвратите грешна стъпка, която някой се готви да направи, спомнете си проверената истина, че „добрите намерения водят към ада“. Не влагайте усилия в уреждане на чужди проблеми, ще се окажат чиста загуба на време.

Стрелец

Въздържайте се от участие в краткосрочни проекти с неясни условия. Много е вероятно да станете жертва на измамници. Личните отношения ще са наситени с леко напрежение и неразбиране. Не заобикаляйте неудобните въпроси. Колкото по-бързо ги изясните, толкова по-бързо ще възстановите доброто си настроение.

Козирог

Вдъхновението ще ви подскаже правилния начин за решаване на практически въпрос, който от доста време е повод за безпокойство. Ще ви е нужна помощ и ще я получите съвсем непосредствено в хода на работата. Не бързайте да отговаряте на предложение за работа, изпратено уж специално за вас.

Водолей

Част от днешните задачи ще са доста сложни. Преценете дали са във възможностите ви точно сега, преди да се заемете. Не започвайте, ако не сте сигурни в себе си. Отделете повече време за стратегията, за да съкратите периода за практическата реализация.

Риби

Членовете на семейството ще се опитат днес да „откраднат“ времето ви изцяло. Не пренебрегвайте въпросите на родителите и на децата си, но и не се натоварвайте изцяло с изпълнението им. Дайте им възможност за самостоятелни действия. Ще ви изненадат с оригиналните си хрумвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари