IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Уран – какво да очаквате?

11 август 2020 17 50

Той доста се различава от ретроградния Меркурий

Снимка: Pexels

Миналият месец ни донесе ретрограден Меркурий, който ни обви в психическа мъгла за цели три седмици, предизвика неудобни комуникации и логистични злополуки.

Този месец ще трябва да се сблъскаме с още по-предизвикателен ретрограден период. В събота, 15 август, Уран – планетата на промяната и революцията, ще забави своето движение, продължавайки да бъде в знака на Телец.

Това далечно тяло няма да ни обърка онлайн срещите, нито пък ще ни накара да забравим паролите си, както беше при ретроградния Меркурий. По-скоро Уран ще има по-траен ефект върху начина, по който живеем живота си.

По-дълбоки промени

Когато се движи с нормална скорост, Уран функционира като измамник на нашата Слънчева система, подбуждайки промените, които се случват през цялата година. През март 2019-а планетата отново навлезе в знака на Телец, който е силно свързан както със земята, така и с материалните ресурси.

Тогава астролозите предупредиха за масивни промени и разтърсвания в околната среда и икономиката. Въпреки че все още имаме няколко години преди Уран да премине в друг знак, ретроградният период ще ни осигури лек отдих от хаоса, през който преминахме през последната година и половина.

Е, почивка може би е силна дума. По-скоро Уран ще забрави за външните сътресения и ще ни разтърси отвътре. Когато навлиза в ретроградната си фаза, планетата изисква да направим равносметка на текущата ситуация, включително на последните промени, които са се случили по време на нормалното ѝ движение.

зодии pexels

Снимка: Pexels

Трябва да се запитаме дали сме готови да посрещнем новите моменти и дали сме достатъчно уверени, че ще се справим с тях. Дали старите ни вярвания не ни пречат да продължим напред? Дали предположенията ни вече не съответстват на реалността? Подходящи и постижими ли са нашите цели, желания и нужди?

Този вътрешен разпит трябва да завърши със следния въпрос: Как можем да се приспособим към промените, за да живеем по-добре в света, който ни чака отвън? Време е да проявите малко креативност и критично мислене към себе си. Този ретрограден период ще възнагради всеки, който се адаптира към ситуацията.

Трябва да сте подготвени за вътрешна еволюция

Ретроградната фаза на Уран ще приключи на 14 януари 2021 година. Дотогава вие ще трябва да сте си изградили ясна представа за това какво искате от себе си и как може да го постигнете. Може би вече сте започнали да правите промени в части от живота си, които доста време са били в застой.

зодии pexels

Снимка: Pexels

Ако обаче все още само мислите за промяна, то трябва да преборите привързаността си към старото и познатото, съсредоточавайки се върху бъдещето си. По-вероятно е да постигнете целите си, ако се развивате и оставите миналото зад гърба си. Усъвършенствайте себе си и бъдете своята най-добра версия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари