IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 август

13 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Движете се към целите си решително, но без да навлизате в чужди територии. Въздържайте се от прояви на агресия, ако се намирате на места, където има струпване на много хора или участвате в някакви публични изяви.

Телец

Необичайно импулсивни сте днес и склонни към прибързани действия. Поне се опитайте да контролирате изблиците на недоволство и прекалената си взискателност. Не е изключено да навредите сериозно на личните си отношения заради откровени дреболии.

Близнаци

Не е препоръчително днес да взимате всички проблеми „на таран“. С мек тон и дипломация ще стигнете по-далече, отколкото с радикални средства. Стремете се към сътрудничество, а не към противопоставяне.

Рак

Предстоят доста разговори и контакти на различни нива с разнообразни събеседници. Не е желателно да си служите с недомлъвки и двусмислени отговори. Не давайте щедри обещания, само за да демонстрирате възможностите си, ще се вкарате в сериозно приключение.

Лъв

Участвайте в текущите дискусии, но търсете начин да си запазите последната дума. Така ще успеете своевременно да си създадете подходяща тактика и, когато се налага, да реагирате гъвкаво. При необходимост търсете компромисни варианти.

Дева

Независимо, че всички ваши действия и твърдения днес ще са точни и основателни, може да се натъкнете на нелогично и умишлено насочено към конфронтация противопоставяне. Оттеглете се от „полесражението“ своевременно. Конфликтите, в които може да попаднете няма да са съвсем безобидни.

Везни

Ще разполагате с благоприятни условия за довършване на дейност, започната преди повече от месец, която по принуда сте оставили на изчакване. Не се надявайте на бърз напредък. Приходи от крайния резултат ще получите може би в началото на есента.

Скорпион

Тонусът ви е стабилен и ще сте с пъти по-ефективни от обикновено. Правете нещата, за да получите очакваните плодове от труда си, а не за да се състезавате. Действията ви логично ще са по-убедителни от думите. Разчитайте на тях.

Стрелец

Не предизвиквайте опонентите си към спорове. Дайте им възможност да изложат тезите си и, ако са в състояние, да ги защитят. За тяхна изненада може да попаднат в капана на собствената си неопитност.

Козирог

Спазвайте правилата. Не е желателно да попадате в полезрението на правоохранителни органи или правораздавателни структури. Бъдете особено предпазливи, ако се налага да оформяте документи и задълженията ви са свързани с транспортна дейност.

Водолей

Не е желателно да злоупотребявате с правомощията си. Ще попаднете в сложни ситуации повече от веднъж днес. Проявете сдържаност и самоконтрол. Точно сега не е нужно да си създавате врагове.

Риби

Не се натоварвайте с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите. Със сигурност ще се справите, но ще е за сметка на здравето ви. Има ли смисъл да изцедите енергията си за ден и през останалото време да се чувствате непълноценни?

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари