IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 август

14 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от намеса в чужди решения, дори и те да са на децата ви, ако разбира се децата са на възраст, предполагаща носене на отговорност. Ако се опитвате да налагате мнението си ще предизвикате само едно, да ви излъжат.

Телец

Прегледайте последните завършени от вас задачи още веднъж. Ще ви подскажат как да подходите от следващите, за да ги изпълните с минимални усилия и никакви грешки. Използвайте част от свободното време за дейности, които не ви правят удоволствие. Този път ще се справите без да развалите настроението си.

Близнаци

Колкото по-сложни са заниманията, с които се натоварвате днес, толкова по-оригинално ще се справите. Ако сутринта не се чувствате достатъчно тонизирани, не започвайте работа веднага. Позабавлявайте се с нещо без да привличате вниманието на околните. Много скоро ще възстановите обичайната си работоспособност.

Рак

Условията са благоприятни за провеждане на дискусии, свързани с имущество, но не и такива, свързани с взимане и даване на финансови заеми. Конкретизирайте максимално детайлите и преценявайте предпазливо всеки следващ ход. Важно е да формулирате очакванията си ясно и точно.

Лъв

Ако се налага да уреждате някакви финансови въпроси, те трябва да са с нулев или минимален риск. Не си насрочвайте важни срещи. Колкото и да сте старателни, няма да получите очакваните резултати.

Дева

Съсредоточете усилията си към постигане на хармония между физическото и духовното ви състояние. Направете нещо, което ви доставя удоволствие и в едното, и в другото направление. Комбинирайте изкуството със спорта или с природата. Ще се заредите с енергия и спокойствие.

Везни

За всички решения, които ви затрудняват се допитвайте до близките си. Техните препоръки ще се окажат най-лесни и ефективни. За предпочитане е да се занимавате с не особено сложни дейности, в чието изпълнение нямате съмнения.

Скорпион

Въздържайте се от спонтанното желание да изразявате гласно мнението си за всичко и за всеки в тяхно присъствие. Аргументите ви, колкото и да са основателни, няма да бъдат посрещнати с ентусиазъм, а по-скоро с враждебност. Вероятността да оскърбите някого и завинаги да го отблъснете от себе си не е за пренебрегване.

Стрелец

Не се заемайте с прекалено много неща едновременно. Покрай второстепенните ще изпуснете някое важно или няма да го изпълните достатъчно добре. Дайте предимство на изоставените или забавени проекти.

Козирог

Намалете инициативата и не привличайте вниманието. Днес прекалената активност по-скоро ще ви навреди, отколкото да направи добро впечатление. Ако усетите, че постепенно, но устойчиво назрява семеен конфликт, постарайте се да го блокирате незабавно. Ще си направите голяма услуга.

Водолей

Дейностите, в които вложите повече творчество ще ви струват по-малко физически или умствени усилия. Търсете рационални решения. Само по този начин ще си осигурите стабилен тонус и самостоятелност през целия ден.

Риби

Желателно е да пазите здравословна дистанция с хора, които непрекъснато ви молят да съдействате за изпълнение на преките им задължения без това реално да ви влиза в работата. Търсете благовиден начин за отказ и убедителна причина за игнориране на присъствието им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари