IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 август

17 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите истинско удоволствие от заниманията, изискващи творчество или свързани с прилагане на нови знания и умения. Ще се удивите на собствената си смелост и находчивост. Не се отказвайте пред затрудненията.

Телец

Не търсете начин да блеснете и да се изявите. За предпочитане е днес да не привличате вниманието. Не забравяйте, че освен постиженията ще бъдат забелязани и грешките ви, а точно в този момент няма да разполагате с време за корекции.

Близнаци

Контактите ще са интензивни и на моменти ситуацията може да се окаже доста изтощителна. Стари приятели ще ви търсят за помощ, нови за мнение… Опитайте се да не приемате грижите им прекалено лично.

Рак

Подредете графика си така, че да работите с равномерно темпо. Дайте предимство на професионалните задачи. След като се справите с тях, личните няма да ви затруднят изобщо, защото ще сте достатъчно спокойни, за да мислите бързо и прагматично.

Лъв

Ще разполагате с достатъчно възможности за социална изява, но организирайте срещите си така, че да не се налага да търсите съдействие при изпълнение на обичайните си задачи. Разговори с нови делови партньори ще ви подскажат как да стигнете до споразумение с други, с които към момента не сте в разбирателство.

Дева

Изискайте точни инструкции за очакваните резултати от задача, която ви възлагат, но не сте правили до момента и нямате опит. Отговорното ви отношение към работата ще компенсира недостатъчната практика. Изненада от личен характер ще ви зарадва.

Везни

Ще разполагате с благоприятни условия да изпробвате нов метод на работа, който от доста време обмисляте. Не споделяйте за експеримента преди да сте го започнали. Ще си спестите неприятни коментари, ако се окаже неуспешен.

Скорпион

Търсете решения на трудните и спорни въпроси последователно, а не едновременно. Липсата на ред в работата ви ще е и предпоставка за липса на ясни или удовлетворителни резултати. Финансовият еквивалент, на който разчитате, ще получите по-късно.

Стрелец

Едва ли ще се случи нещо необичайно, с което да запомните днешния ден. Понякога обаче липсата на новини също е новина. С други думи казано, липсата на сериозни проблеми е достатъчно условие за добро настроение.

Козирог

Довършете отложените занимания и подгответе новите, които имате намерение да стартирате през втората половина от седмицата. Проверете финансовото си състояние и разплащанията. Не е изключено да се натъкнете на техническа грешка.

Водолей

Преживяванията ще са разнообразни и би било добре, ако успеете да овладеете емоциите. Особено по време на разговори с хора, които имат влияние върху бизнеса или професионалния ви статус. Опитайте се да разгадаете намеренията им без да подскажете своите.

Риби

Вълнуващите преживявания ще са свързани с личния ви живот. Проявете старание и се занимавайте със служебните въпроси самостоятелно. Фактът, че сте се справили още веднъж ще ви убеди, че можете повече, отколкото предполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари