IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 17-23 август

17 август 2020 10 30

Какво да очаквате в следващите дни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 17-23 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

През първите няколко дни ще се наложи да активирате състезателния си хъс. Част от затрудненията ще са обективни, но няма да липсват и чисто субективни, създадени от хора, които съвсем целенасочено ще се опитват да ви навредят. Запазете присъствие на духа и следвайте замислите си, макар и по-бавно от обикновено. След сряда ситуацията рязко ще се промени. Тогава ще си изясните причината за част от преживените събития и ще можете да си изградите работеща тактика. Не се колебайте, ако имате възможност да се включите в някаква краткосрочна форма за обучение, та дори да би била тя и платена. Приемете този разход като инвестиция, която скоро ще ви се компенсира.

Телец

В началото на седмицата тонусът ви ще е сравнително висок, но това не означава, че трябва да се заемате с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите. Правете го само ако сте принудени от обстоятелствата. Енергетиката ви ще спада постепенно, но все пак осезателно и е препоръчително леко да намалявате темпото, за да съхраните работоспособността си. В края на седмицата не тръгвайте на дълъг път, ако не е абсолютно наложително. Съкратете разходите за покупки до ежедневно най-необходимите. Ако сте набелязали такива, свързани с ремонт или обзавеждане, потърсете още веднъж преди да решите окончателно какво точно ви е необходимо. Много е вероятно да намерите нещо по-добро от предишните предложения.

Близнаци

Бъдете готови за странни преживявания през тази седмица. Ако на работното място всичко е наред, то у дома ще цари пълен хаос и обратно. Не се впечатлявайте излишно. Действайте с присъщия си размах и гъвкавост. Невинаги ще сте в състояние да прецените фактите в дълбочина и невинаги ще разполагате с достатъчно време за анализ. В такива моменти няма да е толкова важно да увеличите ползите, колкото да намалите вредите и да не се подлагате на прекомерен стрес. Не споделяйте тревогите си с околните. Последните дни от седмицата ще са спокойни. Промяна на обстановката, съчетана с леки физически натоварвания, макар и за кратко, ще ви се отрази прекрасно. Ако се налага да купувате нещо ново, направете го след новолунието.

Рак

Редувайте умствена с физическа работа и не се пришпорвайте излишно. Колкото и да бързате, няма да свършите повече работа, отколкото е личният ви капацитет. Много е вероятно обаче да отхвърлите предишни проблеми, които към момента са в „мъртва точка“. Мисълта, че сте се справили ще повиши самоувереността и работоспособността ви. Въздържайте се от разговори, целящи изясняващи лични отношения или от половинчати изказвания, които само ще ви създадат потенциални неприятели. Финансовото ви положение ще е стабилно. В края на седмицата може да ви хрумне идея или пък да ви отправят предложение за допълнителна работа, която съответно ще е и източник на допълнителен приход. Независимо от всичко, не е желателно да се занимавате с рискови финансови сделки.

Лъв

И въздействието, и интуицията ви ще са необичайно силни през тази седмица, което естествено, ще повиши и прозорливостта ви. Каквото и да се случи, в колкото и трудна ситуация да се озовете, за вас събитията ще са сякаш „прозрачни“ и ще можете да се ориентирате във всякаква обстановка. Ще сте в състояние без никакви усилия да поставите в ред и мислите и дейностите си, което ще повиши ефективността ви с пъти. Не отлагайте започнатото, но и не се опитвайте да изпреварвате събитията. В края на седмицата не е изключено да реализирате пътуване с професионална цел, което ще е свързано и с нови контакти, и с получаване на полезна информация. Разходите може леко да превишат доходите, но независимо от това няма да нарушат финансовия ви баланс. Най-важното е да не стоите „със скръстени ръце“.

Дева

Идеалният вариант за вас е да установите равномерно темпо на работа през тази седмица и да не се лишавате от почивка. Работоспособността ви не е особено висока, но при една оптимална организация и правилно разпределение на силите нищо не би „ви се опряло“. Комбинирайте професионалните с домашните задължения доколкото е възможно, особено ако сте в режим на хоумофис. В края на седмицата, преди Слънцето да навлезе във вашия знак, се погрижете за външния си вид. Не е изключено да преживеете новост в личен план. Умението ви да виждате и разпознавате истината ще активира инстинкта ви за самосъхранение и ще ви помогне да се спасите от мошеници, опитващи се да ви измамят с уж изгодна търговска сделка. Ако се налага да правите скъпи покупки, през тази седмица е препоръчително да ги избирате лично, а не виртуално.

Везни

В състояние сте да покажете най-доброто от себе си. Да преодолеете страховете и съмненията и да поставите начало на повече от една промяна в живота си. Ако се налага да провеждате срещи, събеседвания, интервюта, направете го. Ако имате възможност да подобрите квалификацията и да повишите познанията си, не отлагайте. Контактите ще са плодотворни и дълготрайни. Ще можете да обмените опит с различни партньори. Следвайте принципите си, а не чужди препоръки. Заменете думите с действия, а амбициите с реални тактики. Повишавайки инициативата със сигурност ще повишите и доходите си. Ако не ви мързи ще достигнете до небивали висоти, при това не без активното съдействие на приятелите си. За инвестиции в движимо, недвижимо имущество и обучение са подходящи дните в края на седмицата.

Скорпион

За сложни и многопластови задачи, изпълнени с много неизвестни е подходящо началото на седмицата. Не споделяйте и не обсъждайте намеренията си, ако искате наистина да ги реализирате безпроблемно. В противен случай може да се случи така, че волно или неволно някой да ви „постави прът в колелата“ точно в последния момент и всичките ви усилия да се окажат напразни. Възползвайте се от чуждия опит като го комбинирате с интуицията си. В края на седмицата намалете темпото и мислете предимно за себе си. Подготвяйте се старателно за важните срещи както по отношение на темите, които ще се дискутират, така и по отношение на външния си вид. Сутрините ще са по-пълноценни от следобедите. Помислете предварително как да използвате допълнителните финансови постъпления максимално ефективно. Задължително използвайте част от тях лично за себе си, за укрепване на здравето и подобряване условията си на живот.

Стрелец

Придържайте се към едно важно правило през тази седмица и ще си спестите куп неприятности. Не се занимавайте с чужди проблеми и не се намесвайте в чужди спорове. Не става дума за това да проявявате безразличие към близките си, а да пестите времето, с което разполагате и да не изоставяте своите задължения за сметка на дейности, които не ви засягат пряко. Не се очакват сериозни промени в обичайния ви динамичен стереотип. Не лишавайте околните от инициатива и самостоятелност. Оставете им достатъчно възможности за изява и те ще ви подскажат с действията как да преодолеете част от собствените ви затруднения. Финансовото ви положение ще е стабилно. Допълнителните ви доходи ще са резултат по-скоро от екипна работа, отколкото от индивидуална, така че не забравяйте да споделите част от тях с останалите участници. Ако се налага да давате пари назаем, направете го с писмено споразумение и ясни срокове за издължаване.

Козирог

Събитията през тази седмица в по-голямата си част ще са непредсказуеми, така че за някаква основна тенденция не може да се говори. Бъдете готови да реагирате гъвкаво, да се възползвате доколкото е възможно от обстоятелствата и да си изграждате варианти. Важно е да определите най-правилната посока за себе си, разчитайки на собствени сили, на логиката и уменията си, а не на външна намеса. Воля и търпение не ви липсват, в състояние сте да контролирате емоциите, което означава, че няма опасност да смените направлението или да залитнете в крайности. Не отказвайте помощ, когато се налага. Именно отзивчивостта ще ви осигури допълнителни приходи. Попадайки в критична ситуация, ще се наложи да направите компромис с някои свои схващания, но няма да е фатално и няма да породи у вас мъчителното чувство за вина, което трудно възприемате.

Водолей

С каквото и да се захванете през тази седмица, то ще е свързано с финансов еквивалент. Приходите ви ще дойдат точно оттам, откъдето най-малко очаквате, но и разходите ще са свързани с изненадващи събития. При всички случаи се старайте да не харчите излишно и да не се натоварвате с допълнителни и неприсъщи за вас отговорности. Едното ще предизвика проблеми с бюджета, а другото, със здравето. Контактите ще са интересни. Привлекателните личности ще са от деловата среда. Не се опитвайте да скъсявате разстоянието и да променяте насоката на взаимоотношенията от професионални към лични. Не бързайте и не прекалявайте с инициативата. Според една древна мъдрост: „денят си личи още от сутринта“. Леко перифразирано във вашия случай може да се каже, че седмицата ще си личи още от понеделника. Лесно е да се сетите, че ще е добро предзнаменование да започнете периода без разходи.

Риби

Систематизирайте плановете до края на лятото и за началото на есента. Обобщете постигнатото до момента и уточнете за себе си какво още остава, с кое не успяхте да се справите и по какви причини. Дайте си ясна сметка за ситуацията и ще разберете как да разпределите силите си, за да продължите да напредвате в предпочитаната посока. Веднъж усещайки вътрешна увереност, ще успеете да изгладите и съществуващите разногласия от личен характер. Ако близките ви се стремят към някакви промени, не отхвърляйте предложенията им механично. Бъдете сигурни, те са на ваша страна, не се опитват да направят нещо ново, за да ви навредят. Не са изключени конфликтни ситуации на работното място, които може да предизвикат финансови загуби. Част от тях могат да бъдат избегнати само благодарение на навременната ви намеса. Реагирайте разумно и аргументирано. Опитайте се да решавате самостоятелно въпроси, свързани с пари, имоти и наследство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари