IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 август

21 август 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Експанзивните изяви, особено в посока правене на забележки, може сериозно да навреди на отношенията ви с човек, от когото очаквате съдействие за в бъдеще. Колкото повече работа имате днес, толкова по-добре ще се справите, а и няма да усетите как ще излети денят. Подредете задачите си така, че да разполагате с колкото е възможно по-малко свободно време.

Телец

Започнете деня с оформяне на документи и го направете възможно най-старателно. Даже е желателно докато се занимавате с тях да не разговаряте с околните и по телефона. Минимална грешка ще предизвика досадни проблеми. Като цяло денят е по-подходящ за умствена, отколкото за физическа работа.

Близнаци

Преценете обективно емоционалното си състояние и ограничете контактите, ако усетите, че сте необичайно раздразнителни. Несъзнателно изпусната реплика ще настрои околните срещу вас и ще са ви нужни доста усилия, за да оправите недоразумението. Пестете си силите, ако искате да осъществите днешните си замисли.

Рак

Абсолютно сте на ясно с актуалните си задачи и сте сигурни в начина си на действие. Така и трябва да бъде. Вярвайте в себе си и ще се справите. Наставленията и препоръките на околните, колкото и да са добронамерени, по-скоро ще ви пречат, отколкото да помогнат. Ако е възможно да се уедините и да работите без ничия намеса, направете го. Ще си осигурите психическо спокойствие.

Лъв

Посветете началото на деня на грижа за собствената си външност. Ще се наложи да приемете покани за някои непредвидени срещи, на които е важно първото впечатление, което ще направите. Постарайте се да неутрализирате конфликтните ситуации още в самия им зародиш. Няма да ви е приятно, ако влошите отношенията си с човек, на чието мнение държите.

Дева

Бъдете особено внимателни, ако се занимавате с уреждане на финансови или имотни проблеми. Ако не сте сигурни в основателността на решенията си, е по-добре да ги отложите. Не е изключено да получите изненадващо предложение за нова работа, в основата на което стои намесата на ваш близък приятел. Помолете да ви разкрие подробностите, преди да дадете окончателен отговор.

Везни

Околните с удоволствие ще ви съдействат за каквото ви е нужно, но това не означава, че трябва да им гласувате прекалено много доверие и да обсъждате с тях на дълго и на широко бъдещите си планове. Действайте с равномерен ритъм и редувайте умствени физически занимания, за да съхраните работоспособността си за целия ден.

Скорпион

Глупав спор с близките може да ви вгорчи деня още от сутринта. Във ваш интерес е да сте сдържани спрямо хора, нямащи нищо общо с въпросната случка. Енергетиката ви е стабилна и ще постигнете много, ако я насочите към работата си, а не към разговори, целящи изясняване на лични отношения.

Стрелец

Идеалният вариант за днес е да съчетаете или да редувате личните с професионалните ангажименти. Изоставането с едното или с другото ще предизвика тревога и ще навреди на концентрацията ви. Бъдете внимателни, особено ако се налага да шофирате в часовата зона на трафика.

Козирог

Комична или абсурдна случка, на която ще присъствате или, независимо от желанието си, ще участвате, ще ви зареди с добро настроение и ще стимулира чувството ви за хумор. Все пак, съобразявайте шегите с характера на събеседниците си. Съвсем безобидна според вас закачка може да се окаже неприемлива за друг и да ви създаде потенциален неприятел. Стар приятел ще ви съобщи важна новина за човек, с когото сте били свързани в миналото.

Водолей

Ако е наложително да подписвате окончателни договори или анекси към сделки, огледайте ги много прецизно. Възможно е да откриете добре замаскирана уловка, целяща да ви злепостави пред партньорите. Не се престаравайте излишно с текущата си работа. Няма да постигнете повече от онова, което успявате да направите обикновено.

Риби

Придържайте се към първоначалния си график на работа. Не позволявайте на никой да ви отклонява за собствена изгода. Стойте далеч от погледа на шефа, защото един от хората, който може да ви ангажира със съвсем несвойствени дейности, а после да ви обвини, че сте се забавили с текущата си работа е именно той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари