IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 август

25 август 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредвидена, неочаквана и доста интригуваща информация ще получите на електронната си поща или чрез медиите. Ще ви подскаже нестандартен начин за справяне със съвсем тривиален проблем, който ви отегчава и непрекъснато го отлагате. Промяната на ъгъла, под който наблюдавате фактите ще се окаже невероятно полезна.  

Телец

Разпределете текущите си задачи така, че да разполагате с време за попълване на собствените ви знания в практикуваната от вас област или друга, в която предстоят сложни проблеми за решаване. Ако се занимавате с оформянето на юридически казус, то днес може да ви хрумнат подходящи варианти.

Близнаци

Забележим напредък ще постигнат представителите на вашия знак, практикуващи журналистика, психология, работещи в рекламата, авиацията или електронната комуникация. Ще се наложи да работите с по-високо темпо от обикновено, но няма да съжалявате, а и няма да скучаете.

Рак

Във връзка с кратко пътуване ще се получи своеобразно смесване на деловите с приятелските отношения. Ще опознаете по-задълбочено част от партньорите си и ще промените отношението си за някои от тях. Едновременно с това е възможно да промените и част от перспективните си планове.  

Лъв

Въздържайте се от прояви на щедра разточителност. Ако сте решили да купувате вещи за дълготрайна употреба, да правите ремонт или да подготвите някакъв подарък, то придържайте се към първоначално определения лимит. Превишаването му не само няма да ви осигури стоки с по-високо качество, но и ще влоши отношенията ви с близките.

Дева

Не е препоръчително да участвате в акции на благотворителност. Ако непременно искате да усетите личния си принос за подобряване на нечий живот или пък да облекчите някого от грижите му, то помислете за най-близките си хора. Те със сигурност не биха отказали помощ.

Везни

Разногласията с колегите или партньорите ще са на юридически и финансови теми. Като при това, ако едното е причина, другото ще е следствие или обратно. Не взимайте окончателни решения, които не подлежат на корекции, ако не разполагате с достатъчна и достоверна информация по обсъжданите въпроси.

Скорпион

Оферти за твърде изгодни на пръв поглед инвестиции може да ви ентусиазират, но ще постъпите правилно, ако не бързате. Проучете наличната информация във въпросната област, както и отзивите на ангажираните към момента участници за реалните резултати. Почти сигурно е, че ще охладите първоначалния си импулс.

Стрелец

Обърнете внимание на физическото си състояние. Ако изведнъж установите, че апетитът ви е по-висок от обикновено и ви съблазняват ястия, които принципно не консумирате, приемете го като сигнал за натрупан стрес. Ще го неутрализирате най-бързо със спортни занимания. Не преяждайте, защото ще повишите теглото си светкавично, а намаляването му ще се окаже трудно изпитание.

Козирог

Действайте активно, но без да прекалявате с инициативата. Настроението и работоспособността ви са устойчиви. Най-добри резултати ще постигнете от работата, с която се занимавате самостоятелно. Екипната може и да е успешна, но темповете на напредък ще са незначителни.

Водолей

Съобразявайте думите и действията си с характера на събеседниците си и бъдете конструктивно сдържани, ако ги познавате от скоро или изобщо не ги познавате. Не е желателно да кажете или направите нещо, което ще ви постави в неудобно положение или представи в неблагоприятна светлина.

Риби

Успоредно с текущите задачи ще решите и някои от изостаналите. Интересното е, че те няма да засягат пряко вас, а някой от близките ви. Не очаквайте те да ви помолят директно за помощ, а се опитайте да вникнете по-дълбоко в изказванията им и да се досетите какво ги тревожи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари