IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 август

28 август 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня ще е свързано със забавна случка, която ще ви зареди с добро настроение. Постарайте се да го запазите. Няма да са малко хората, които ще се опитат да ви го развалят.

Телец

Не разчитайте на разбиране от страна на събеседниците си. Създайте си предварително конкретна тактика за общуване с всеки един от тях съответно на индивидуалните му характеристики. Само така ще можете да получите одобрение на идеите си и да ги реализирате без особени сътресения.

Близнаци

Не губете прекалено много време в частни телефонни и лични разговори, особено ако това, което правите е видимо и за останалите членове от колектива. Избягвайте контактите с непознати. Дори да не ви навредят директно, ще оставят у вас усещане за досада и неудовлетворение.

Рак

На повече от една приятна изненада ще можете да се порадвате днес. Част от тях ще са резултат от благоприятно стечение на обстоятелствата, но друга част ще са дело на близките или приятелите ви, желаейки да ви доставят удоволствие. Не забравяйте да поблагодарите.

Лъв

Разпределете времето си оптимално и то така, че да си осигурите достатъчно почивка, редувайки различните занимания. Не пренебрегвайте грижите, които близките ви искат да споделят с вас. В състояние се да намерите решение на проблемите им без никакви усилия.

Дева

На няколко важни решения ще се наложи да посветите вниманието си днес. Едно от условията за постигане на добър резултат е да не бързате и да съпоставите крайния предполагаем ефект от всички варианти, които ви хрумнат. Ако разполагате с достатъчно време, днес систематизирайте фактите, а окончателния си избор оставете за един от следващите дни.

Везни

Околните като по команда непрекъснато ще ви търсят за съвети и ще се допитват до мнението ви. Не залитайте в крайности. Наистина е важно да не ги разочаровате, но пък и не е нужно да съпреживявате грижите им.

Скорпион

Най-лесният и обикновено най-ефективен начин за избягване на проблемите с околните е да ги обсъдите в спокоен разговор. Ако нещо не ви е ясно, просто питайте. Ще получите директен отговор, вместо да се лутате в догадки.

Стрелец

Тонусът ви е леко нестабилен. Работете с умерено темпо и разпределяйте силите си така, че да не сте принудени да отлагате част от набелязаните задачи. В следващите дни те няма да станат по-лесни.

Козирог

Околните ще ви покажат с действията си, че сте важни за тях. Постарайте се да им отвърнете по същия начин. Те ще имат нужда от помощ. Не чакайте да ви помолят, проявете инициатива. Направеното от вас ще ви се възстанови многократно.

Водолей

Комбинацията между случайност и външна намеса ще ви позволят да отхвърлите досадна практическа грижа, която от доста време ангажира съзнанието ви. Ще е по-лесно, отколкото сте предполагали, макар че може да изисква допълнителни разходи.

Риби

Ако работата ви позволява да я изпълнявате от дома, то по-добре е днес да не излизате. Престоят в позната обстановка и с обичайното обкръжение ще ви подейства успокояващо, а импровизирана разходка с близките в късния след обед ще ви се отрази освежаващо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари