IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 септември

1 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Правете онова, в което сте сигурни или не се захващайте за нищо сериозно. Въздържайте се от сложни лични разговори, които ви тревожат. Започнете ги тогава, когато сте готови за каквато и да било изненада.

Телец

Постарайте се да разнищите всички детайли, засягащи дългосрочните ви решения. Опитайте се да прецените не само материалния, но и психологическия ефект от тях.

Близнаци

Не обръщайте внимание на иронични забележки или двусмислени изказвания, идващи от колегите ви. Те просто не могат да приемат факта, че се справяте с пъти по-добре от тях.

Рак

Преди да се захванете с реализацията на някоя чудновата идея спомнете си твърдението, че „новото е добре забравеното старо“. И помислете дали преди време не сте се отказали от проект на същата тема, който вече е придобил актуалност и ви трябва много малко, за да го довършите.

Лъв

Следвайте вдъхновението си. С каквото и да се заемете ще го направите по най-добрия начин, стига да не ви е отегчително. Съчетайте желанията си с тези на близките.

Дева

Спешен въпрос от лично естество ще излезе на преден план. Може да се наложи изцяло да промените програмата си. Преценете дали сте в състояние да се справите самостоятелно и потърсете съдействие, ако се налага.

Везни

Придържайте се към преките си задължения и се постарайте да изпълните днешните задачи по най-добрия начин. Наградата за старанието ви ще е по-значителна, отколкото си представяте.

Скорпион

Не е изключено да получите финансови постъпления, които очаквате отдавна. Не бързайте да ги „оползотворявате“. Изчакайте няколко дни. Промяна на обстоятелствата ще ви подскаже кое е спешно и кое може да изчака.

Стрелец

Не говорете за професионалните си успехи. Има поне един човек от колегите ви, който е готов да работи срещу вас. Колкото сте по-незабележими днес, толкова по-добре ще си свършите работата.

Козирог

Нищо няма да е толкова лесно и толкова безпроблемно, колкото ви изглежда. Изпълнявайте задълженията си последователно и методично. Част от тях ще са взаимосвързани. Придържайте се към естествения им ред.

Водолей

Част от решенията ще са свързани с известен риск. Можете да си го позволите само, ако няма да се отрази дългосрочно върху финансовото ви състояние или здравето. Всичко останало ще се случи в рамките на предположенията ви.

Риби

Поведението на човек от най-близкото обкръжение ще ви накара да се замислите върху отношенията помежду ви. Не е изключено да стигнете до заключението, че са безвъзвратно загубени. Каквото и да решите н го подлагайте на обсъждане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари