IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 септември

3 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще попаднете в доста затруднителна ситуация. Ще ви е нужна помощ, за да се справите. За ваша изненада ще ви помогне човек, когото преди време незаслужено сте атакували. Приемете, че ви се дава възможност да се извините и реванширате.

Телец

На моменти ще ви е трудно да се концентрирате. Вероятността да допуснете груба и при това глупава грешка не е за пренебрегване. Проверявайте работата си на всеки завършен етап. Колкото по-бързо откриете пропуска, толкова по-лесно ще го отстраните.

Близнаци

Не си късайте нервите, ако се натъквате на дребни препятствия по пътя към целите си. Мобилизирайте се и се постарайте до колкото е възможно да ги „заобиколите“. Понякога опосредстваните начини се оказват по-ефективни от директните.

Рак

Не подминавайте забележките на близките си с пренебрежение. Критиката им със сигурност ще е основателна и във ваша полза е да се съобразите. Едва ли имате повод да мислите, че се опитват да ви злепоставят.

Лъв

Избягвайте проявите на високомерие. Отнасяйте се към околните като към равни, независимо че може да са по-млади или по-неопитни от вас. Дайте им възможност те да ви оценят, а не сами да им съобщавате цената си.

Дева

Въздържайте се от радикални промени на динамичния стереотип или професионалния си статус. Обстоятелствата съвсем скоро ще се променят и ще съжалявате за направеното, а няма да разполагате с възможност за обратен ход.

Везни

Колкото сте по-комбинативни, толкова ще сте по-успешни днес. Разпределете силите си равномерно. Не изпадайте в крайности като например да ориентирате цялото си внимание в една посока или пък да го разпилявате в прекалено много незначителни дейности. Преценете съществените и разпределете времето си така, че да имате „за всичко по малко“.

Скорпион

Важните събития ще са повече от едно и ще ви дадат възможност да рестартирате важен проект, който към момента е в „мъртва точка“. Направете го, но разумно и без прекалени очаквания. Анализирайте обективно наличните ресурси.

Стрелец

Не прекалявайте с амбициите и с претенциите. Ще си навредите необратимо, ако действате хаотично дори за безобидни на пръв поглед занимания. Стремете се към крайни резултати и завършеност, но без да бързате.

Козирог

Изпълнявайки професионалните си задължения прекалено често ще се натъквате на затруднения от типа на погрешна информация, техническа необезпеченост и други подобни, намаляващи ефективността ви. Най-лесният начин да възстановите безжалостно изгубеното си добро настроение е да посветите част от свободното време на любимо занимание или развлечение.

Водолей

Прочетете повече от веднъж важните документи, които се налага да подпишете днес. Много е вероятно да има трудно-забележима грешка като разместени думи, неправилно поставен препинателен знак, който променя общия смисъл на някоя от клаузите и ще създаде проблеми. Ако не се налага да бързате, по-добре е да отложите процеса.

Риби

Началото на деня ще е белязано с приятна изненада и ще ви зареди с оптимизъм. Силите ви са достатъчни, за да се справите с ежедневните занимания, но не повече. Не прекалявайте нито с натоварванията, нито с инициативата. Предложенията ви, колкото и да са интересни, няма да успеят да привлекат вниманието, на което се надявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари