IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 септември

8 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днес

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви е стабилен, но независимо от всичко е препоръчително да действате с равномерно темпо. Ако, амбицирани да свършите всичката работа „на акорд“, изразходвате капацитета си още преди обед, може да изостанете с най-важните неща.

Телец

Преди услужливо да се втурнете да помагате на всички нуждаещи се, довършете старателно собствените си задължения. Няма да сте доволни, ако приятелското „благодаря“ е за сметка на упреци за некачествена професионална работа.

Близнаци

Решавайки да правите каквото и да било си създайте ясен график за действие и го следвайте. Отклонявайки вниманието си ту към едно, ту към друго рискувате да стигнете до първоначалния резултат, който сте си набелязали, толкова късно, че вече да не ви е нужен.

Рак

Прегледайте внимателно всички шкафове, скринове и гардероби. Извадете вещите, които отдавна не ползвате, но са достатъчно запазени и се опитайте да ги продадете. Не само ще се намери купувач, но и ще ощастливите някой, който е имал нужда точно от това, което на вас вече не ви е нужно.

Лъв

Ще сте изправени пред интересна и не лесна дилема. Част от работата ще ви донесе парични постъпления, друга част ще ви донесе популярност, а третата – лично удовлетворение. Въпросът е, с какво да се захванете най-напред.

Дева

Вероятно ще се наложи да се заемете и с чужда или несвойствена задача освен своите преки задължения. Не отказвайте и я приемете като приоритетна, за да си осигурите и време за корекции при необходимост. Довършвайки работата ще стабилизирате позициите и ще докажете уменията си.

Везни

Човек от обичайното обкръжение може да се опита да ви злепостави. Целта е да ви въвлече в конфликт, разчитайки на импулсивната ви реакция. Дистанцирайте се мълчаливо, ефектът ще е много по-въздействащ, ще попречите на „духът да излезе от бутилката“.

Скорпион

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да се отървете от грижа, която от доста време ви „виси като дамоклиев меч“. След като проблемът остане в миналото ще почувствате нещо повече от облекчение, по-скоро ще е обновление съчетано с вдъхновение.

Стрелец

Изведнъж вие и целият колектив вкупом може да се окажете в доста критична ситуация. Мобилизирайте се. В състояние сте да намерите ефективно решение и да го приложите по най-бързия начин. Ефектът от действията ви ще надмине всички очаквания.

Козирог

Не приемайте никакви оферти за участие в колективни финансови операции. Още по-малко, ако ви убеждават, че за една нощ ще натрупате милиони. По-скоро е машинация, от която ще претърпите сериозни загуби.

Водолей

Въображението и аналитичните ви способности са в синхрон. Заемете се със задачите от групата „с повишена трудност“. Ще ги изпълните „за норматив“ и ще създадете респект не само у колегите, но и у ръководството.

Риби

Не е изключено да получите интересна оферта за нова работа, длъжност или позиция. Не се колебайте и не се съмнявайте в себе си. Ако не приемете предложението никога няма да разберете дали сте в състояние да се справите или не.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари