IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 септември

10 септември 2020 08 54

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е добра идея да променяте намеренията си по чуждо настояване. Направите ли го, трудно ще наваксате пропуснатото. Ако успеете да се придържате към предварително установения график ще можете да сте сигурни, че денят ви не е минал напразно.

Телец

Въздържайте се от двусмислени изказвания, саркастични забележки и остри критики. Ще е почти невъзможно да възстановите добрите отношения с хората, които настроите срещу себе си.

Близнаци

Редуцирайте контактите и се въздържайте от нови запознанства. Хора, които на пръв поглед ви изглеждат неоспоримо приятни ще ви подведат и ще се окажат неблагонадеждни.

Рак

Опитайте се да формулирате изказванията си ясно и разбираемо. Обикновено очаквате събеседниците ви сами да се сетят какво мислите. Ако и днес приложите подобен подход рискувате да попаднете в ситуация на дълбоко противоречие с околните.

Лъв

Не се намесвайте в чужди решения нито у дома, нито на работното място. Препоръките ви, колкото и мъдри да са били, ще се окажат „погрешни“ и подложени на безжалостна критика.

Дева

Въздържайте се от импулсивни покупки, дори да ви се стори, че цената е изключително привлекателна. Съвсем скоро ще установите, че сте „си хвърлили парите на вятъра“.

Везни

Взаимоотношенията между представителите на различни поколения в семейството ви на моменти ще са доста напрегнати. Ако родителите и децата ви или други по-млади членове спорят, не се намесвайте. Ще се окажете „между чука и наковалнята“, позиция която не се слави като много удобна.

Скорпион

По възможност не се занимавайте днес с дългосрочни сделки. По-добре прегледайте старите, чийто финал наближава. Ако все пак се налага да подписвате документи, четете ги внимателно и се старайте да изчистите всички неясноти.

Стрелец

Пазете си силите. За да реализирате замислите си е от съществено значение да действате с равномерно темпо и да си осигурявате кратки почивки през равни интервали от време. Не се заемайте с повече неща, отколкото сте в състояние да свършите.

Козирог

Опитайте се да не стигате до крайности и да не прекалявате с нищо. Особено вредни ще са прекомерните физически натоварвания и преяждането. Успеете ли да запазите чувството си за мярка, денят ви ще е спокоен.

Водолей

С уреждане на финансови операции е желателно да се занимавате без чужда намеса и само ако става дума за малки суми. При всички други условия е вероятно да претърпите загуби.

Риби

Опитайте се да не влизате в пререкания с шефа и колегите. Колкото и да сте сигурни, че позициите ви са правилни, няма да стигнете до споразумение. Вместо това е възможно да ви натоварят с допълнителни задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари