IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 септември

11 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За повечето си цели ще се наложи да търсите „обиколни маршрути“. Няма да е възможно да ги постигнете по най-лесния начин. Ефективността ви ще е доста занижена, което означава, че трябва да се стремите към максимален резултат с минимални усилия.

Телец

Придържайте се към правилата. Решите ли да използвате непозволени начини и съмнителни схеми рано или късно ще се наложи да се справяте с последствията. Няма да сте в позиция да въздействате пряко върху процесите, но със сигурност ще можете да си осигурите опосредствано влияние.

Близнаци

Не обсъждайте въпроси, които ви засягат лично, независимо доколко познавате събеседниците си. Информацията може да стане достояние на човек, за чието присъствие не подозирате, след което да бъде огласена публично и да ви създаде проблеми.

Рак

Съхранявайте надлежно вещите, документите и парите си. Проверявайте дали сте заключили жилището, офиса, автомобила си при излизане. Не е изключено да привлечете интереса на мошеници и в най-добрия случай да преживеете неприятни емоции.

Лъв

Преценявайте внимателно закачките, двусмислените изказвания, че дори и комплиментите, които получавате от колегите. Действията им може да не целят да покажат положително отношение към вас, а да ви въвлекат в интрига. Във възможностите ви е да го избегнете.

Дева

Началото на деня ще съвпадне с очакванията ви. Ще реализирате замислите си самостоятелно и независимо. Изненадата ще е вечерта и ще е романтична. Ще се убедите колко е важно да се наслаждавате на малките неща.

Везни

За всички сделки, с които се занимавате е за предпочитане да заложите на делови партньори, с които работите отдавна. Скорошните, колкото и надеждни да ви се струват, ще ви подведат или ще се опитат да променят условията във ваш ущърб.

Скорпион

При участие в публично мероприятие е вероятно да се запознаете с привлекателна личност. За ваше удивление или пък късмет вие също ще предизвикате интерес. Не бързайте с предложението за среща и връзка. Ще е нетрайна.

Стрелец

Проверявайте внимателно всяка информация, която някой „добронамерено“ ви съобщава за любимия човек. Имайте си едно наум, не са малко хората, които с удоволствие биха ви навредили. Не се поддавайте на провокации.

Козирог

Следвайте въображението си, то е много по-силно от обикновено. Заемете се със задачи, изискващи творчески решения. Рутинната работа няма да ви затрудни, но и да я отложите, ще разполагате с достатъчно време за довършване.

Водолей

Бъдете изключително внимателни, ако се налага да тръгнете на дълъг път, а и да шофирате. Избягвайте местата, където е обявено, че има трафик. Ако попаднете в критична ситуация, запазете спокойствие. Не се намесвайте в спорове между останалите участници.

Риби

Въздържайте се от употреба на енергийни и тонизиращи напитки, непознати и екзотични храни, алкохол. Спазвайте дозировката, в случай че приемате лекарства. Съществуват предпоставки за хранително отравяне, опитайте се да ги избегнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари