IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 септември

14 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не започвайте каквото и да било, ако не разполагате с необходимата информация. Добрите резултати са пряко свързани с нивото ви на активност и отговорност. Моментите на неразбиране с околните са временни.

Телец

Спокоен ден, с каквото и да се заемете, ще го направите по най-добрия начин. Високата оценка на околните ще ви окуражи, но е желателно да запазите чувството си за реалност и да не се възгордявате.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна и бихте могли да отделите време за спорт, превенция на здравето и духовни практики успоредно или след като довършите рутинните задължения. Мисълта, че сте направили нещо хубаво лично за себе си ще ви зареди с добро настроение за следващите няколко дни.

Рак

Ако обмисляте някакви промени, то стартирайте ги плавно. Обмисляйте всяка крачка и вариантите в детайли. С колкото по-малко стрес са свързани, толкова по-пълноценно ще им се насладите.

Лъв

Няма да успеете да се справите с всички набелязани задачи, така че класирайте най-важните и започнете с тях. Не съжалявайте, ако на моменти сте в наблюдателна позиция. Ще получите полезна информация, на която не сте се и надявали.

Дева

Не обяснявайте нищо на никого и не губете време за доказване на убежденията си. Желанието ви да помогнете ще предизвика по-скоро неприязън, отколкото благодарност. Дайте възможност на околните да понесат отговорността за грешките си.

Везни

Действайте с равномерен, по-скоро бавен, но устойчив ритъм. В случай, че е възможно не се натоварвайте с допълнителни задължения. Инициативата ви, колкото и да е полезна, няма да въодушеви никого.

Скорпион

Не се опитвайте да опровергавате мнението на хората около себе си, колкото и абсурдно да ви изглежда. Единственото, което се изисква от вас е да се придържате към собствените си принципи. Всичко останало може да помогне или навреди в зависимост от личната ви преценка.

Стрелец

Ще е добре, ако се справите с повечето си задачи преди обед. След това обстоятелствата може да ви принудят да промените графика си. Опитайте се да спазите обещаните срокове дори и да не са задължителни.

Козирог

С ново преживяване ще запомните днешния ден. Може да не е най-приятното нещо, което сте си представяли, но все пак ще е някакъв допълнителен опит. Погледнете нещата откъм положителната им страна.

Водолей

Част от днешните занимания ще са с перспективно отражение и дългосрочен ефект. Обсъждайте ги с колегите, ако са в професионалната сфера и с близките си, ако са свързани с дома и бита. Не се натоварвайте с повече отговорност, отколкото можете да понесете.

Риби

С някакво затруднение ще започне денят. Ще получите помощ от стар приятел точно в момента, в който се чувствате безсилни. Мисълта, че има на кого да разчитате ще ви зареди с оптимизъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари