IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 септември

15 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За справяне с текущите задачи ще са ви необходими малко повече усилия. Реагирайте на промените своевременно и не се колебайте, ако на моменти се наложи да поемете лидерски функции. Ще се справите благодарение на присъщата си решителност.

Телец

Започнете деня с кратките задачи, които няма да имат нужда от продължение. След това преминете към онези, които отлагате от доста време и се опитайте да ги финализирате. Единственото, което ви е необходимо за да се справите, е да анализирате задълбочено причините, които са спирали процеса към момента.

Близнаци

Наблюдавайте внимателно събитията, които се случват около вас. Дребни, но съществени детайли ще ви подскажат дали се налага да промените тактиката, методите си на работа и как точно да го направите. Във ваша полза е да усъвършенствате стила си доколкото е възможно.

Рак

В повечето случаи работата ви ще е екипна. Подхождайте към задълженията си старателно, опитайте да разпределите времето и силите си оптимално. Ако се наложи да съдействате на по-неопитните членове на колектива, направете го. Отношенията помежду ви рязко ще се подобрят.

Лъв

Адаптирайте действията си към обективните условия, ако искате да сте достатъчно ефективни. Придържайте се към предложенията, решенията и предпочитанията на колегите си. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-спокойно ще работите.

Дева

Не съжалявайте, ако се наложи да се откажете от някои свои стари и несъответстващи на актуалните условия проекти. Ще постигнете много повече, ориентирайки потенциала си към дейности с дългосрочна перспектива, отколкото да „наливате“ сили и средства в изчерпали потенциала си занимания.

Везни

Човек, на когото разчитате, няма да оправдае очакванията ви. Контактите ще са леко проблемни и в повечето случаи няма да са повод за радост. Един от начините да си спестите негативни емоции е да се ориентирате към самостоятелна работа.

Скорпион

Част от ситуациите, в които попадате днес ще са изненадващи и нееднозначни, а в известна степен и неприятни. Ще са резултат от действия, излизащи извън правилата или нечие желание да привлече вниманието и да демонстрира „важност“. Опитайте се да не реагирате на провокации.

Стрелец

Настроението ви ще е нестабилно. Ще ви е трудно да овладеете недоволството си от некоректни постъпки или несправедливи обвинения от страна на хората от най-близкото ви обкръжение. Въздържайте се от резки изказвания. Ако прецените, че е необходимо да прекратите взаимоотношенията си с някого, направете го без излишни обяснения.

Козирог

Противоречията ви с околните може да възникнат при обсъждане на финансови, на материални въпроси или при опит от тяхна страна по някакъв начин да ограничат личната свобода или сферата ви на действие. Ще съхраните позициите си, ако запазите присъствие на духа и аргументирате претенциите си с нормативната база.

Водолей

Отстоявайте принципите си, но без излишен консерватизъм. Въздействието ви ще е по-силно, ако се освободите от стереотипите и заложите на въображението. Колкото по-нестандартни са предложенията ви, толкова по-силен интерес ще предизвикате.

Риби

Както деловите, така и личните отношения ще са по-емоционални от обикновено. Може да ви се стори, че сте на прага на нова любовна авантюра. Усещането ви е илюзорно. Не разчитайте на успешно начало. Дори да стартирате връзка днес, ще е кратка и неустойчива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари