IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 септември

17 септември 2020 09 21

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Убедителни сте и без затруднение ще успеете да спечелите доверието на всички, с които се налага да общувате днес. Ориентирайте вниманието си към въпроси, чието разрешаване е свързано с държавната администрация. Ще се справите без особени усилия.

Телец

Придържайте се към правилата. Ако се налага да правите някакви комбинации не излизайте извън рамките на позволеното и на дисциплинарните изисквания. Препоръките на по-възрастните и по-опитни от вас ще са в известна степен досадни, но в тях със сигурност има и частица истина, от която да се възползвате.

Близнаци

Излезте за момент от собствените си фантазии и търсете конструктивни решения на чисто практическите въпроси. Използвайте времето, с което разполагате структурирано и пестеливо. Приемете, че в този момент то е най-ефективната ви инвестиция.

Рак

Действайте с равномерно темпо и адаптирайки работата си към обективните обстоятелства. Излишно е да пришпорвате събитията и да се надбягвате със сянката си. Няма да напреднете, а ще се въртите в кръг.

Лъв

Емоционалното ви състояние е устойчиво. Ще сте доста по-спокойни и отстъпчиви от обикновено. Не се занимавайте с уреждане на дългосрочни сделки. Някой ще се опита да се възползва от благоразположението ви.

Дева

Новолунието във вашия знак ще стимулира въображението ви. Ще ви хрумнат доста повече идеи, отколкото можете да реализирате. Най-доброто, което можете да направите в този момент е да ги запишете. След време ще прецените кои наистина са осъществими.

Везни

Преглеждайте редовно съобщенията в електронната си поща и другите източници на комуникация, но не бързайте да отговаряте. Не се подвеждайте по презентациите им. Колкото са по-мащабни и дългосрочни, толкова ще са по-неясни и нестабилни.

Скорпион

Придържайте се към девиза: „бързай бавно“ и няма да имате никакви затруднения. Поставете си за цел да съхраните постигнатото, а не да напреднете на всяка цена. Направеното днес ще улесни работата ви за доста дълъг период от време.

Стрелец

Колкото по-амбициозни са плановете ви, толкова по-малка е вероятността да ги реализирате. Придвижвайте се към целите с малки, но сигурни крачки. Не очаквайте от околните повече от това, на което те са способни.

Козирог

Няма да сгрешите, ако заложите на присъщия си прагматизъм. Приемайте обещанията и атрактивните оферти с известна доза здравословно недоверие. Не влагайте ресурси в нищо, за чиято ефективност имате дори минимални съмнения.

Водолей

Едно от условията за добре свършена работа е да не надценявате възможностите си и да не разчитате на странична намеса. Податливи сте на влияние и всеки, чието съдействие приемете, ще ви отклони от първоначалната цел, а съответно и от очаквания резултат.

Риби

Съобразявайте се със съществуващите ограничения. Проницателни сте, опитайте да вникнете в контекста на фактите. Систематизирайте плановете си съвсем конкретно, но с готовност за импровизация, ако се наложи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари