IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 септември

18 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стремете се да предотвратите разправиите с околните дори и в шеговит тон. Ще съжалявате, ако не ги блокирате още преди започването им. Всяка казана от вас дума може да бъде възприета погрешно.

Телец

Интелектуалните ви способности са в подем. В състояние сте да мислите бързо и логично. Лесно ще се справите със заплетени задачи, които към момента са ви създавали сериозни грижи.

Близнаци

Настроението ви ще е доста нестабилно, а в рамките на деня не всички събития ще са повод за усмивка. Не надценявайте възможностите си. Умората ще се натрупа бързо, ще ви демотивира и ще се ядосате още повече.

Рак

Не прекалявайте с покупките. Дребните предмети за бита и домакинството, които придобиете днес ще ви служат дълго време, но от перспективни сделки на стоки за дълготрайна употреба е по-добре да се откажете.

Лъв

Убедителни сте, привлекателни и ще намерите общ език дори с хора, с които принципно не държите да контактувате. Ако се налага да се занимавате със сложни сделки, то днес е подходящият ден.

Дева

Ще попаднете на интересни предложения за ново работно място или промяна на актуалните ви условия за работа. Не бързайте да се радвате. Прегледайте ги внимателно, потърсете информация за сравнение. Не е изключено да има уловка.

Везни

Не обсъждайте дългосрочните си намерения. Подхождайте към идеите за съвместни дейности и сътрудничество с умерен оптимизъм. Обмисляйте важните решения самостоятелно.

Скорпион

Обстановката около вас на моменти ще е твърде напрегната поради действията на външни дразнители. Овладейте емоциите и, ако в края на деня се чувствате изтощени, отделете време за спортни занимания. Ще ви тонизират.

Стрелец

Професионалните задачи ще са повече от обикновено. От вас зависи да отделите важните от маловажните и да разпределите времето си правилно. Само лошата организация е, която би ви създала проблеми.

Козирог

Реагирайте гъвкаво, адаптирайте плановете си към обстоятелствата. Не е за предпочитане да се занимавате с уреждане на въпроси, свързани с обучение, спорт, пътувания на далечни разстояния.

Водолей

Пестете си силите. Повече от веднъж ще ви помолят за помощ. Преценете дали наистина сте в състояние да съдействате преди да дадете съгласие. Не забравяйте, че добрите намерения твърде често водят към ада.

Риби

Намалете контактите и избягвайте местата, където има струпване на много хора. Възможно е да попаднете в критична ситуация, свързана с проява на агресия. Дистанцирайте се незабавно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари