IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 септември

21 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Единственото условие да се справите със затрудненията е да сте сигурни в себе си и да не се отказвате. Мисълта, че може да не успеете, дори и мимолетна, със сигурност ще създаде затруднения.

Телец

Не се престаравайте излишно нито у дома, нито на работното място. Няма да получите материални екстри за усилията си, но без никакво съмнение ще си създадете врагове.

Близнаци

Въздържайте се от кардинални промени, дори да ги обмисляте отдавна и да сте сигурни, че разполагате с необходимите условия. Във ваша полза е да ги обсъдите още веднъж с приятел, на когото имате доверие.

Рак

Препоръчително е да се справите със задълженията си от всякакъв характер. Ако дължите пари, вещи, извинение на някого, то на всяка цена направете каквото е нужно. Ще се почувствате истински доволни от себе си.

Лъв

Почти през целия ден ще се натъквате на различни дребни затруднения. Приемете ги философски. След ден-два ще ви е смешно, че точно това ви е развалило настроението.

Дева

Човек от миналото ще се появи ненадейно и случайно. Ще се изненадате толкова много, че няма да успеете да реагирате разумно. Не коментирайте какво е било, помислете дали имате желание да възобновите връзката си.

Везни

Поведението на околните ще е доста странно, на моменти и дразнещо. Овладейте емоциите и се дистанцирайте. Ако оскърбите някого вие ще страдате много повече от човека, когото сте засегнали.

Скорпион

Може да останете с впечатлението, че околните днес са се наговорили да ви критикуват. Приемете забележките им с усмивка. Със сигурност поне част от тях са основателни, което означава, че е излишно да спорите.

Стрелец

Опитайте да се справите със сложните въпроси самостоятелно. Съветите на околните повече ще ви объркат, отколкото да ви помогнат. Изслушайте ги, но не се чувствайте задължени да спазите препоръките им.

Козирог

Не отделяйте прекалено много време за чужди проблеми, особено пък за хора, които никога не предлагат помощ за справяне с вашите затруднения. Малко здравословен егоизъм понякога не е излишен.

Водолей

Настроението ви е романтично, което априори означава, че сте разсеяни. Занимавайте се предимно с познати рутинни задачи, при които и да объркате нещо, няма да е фатално.

Риби

С някаква лека битова авария може да започне денят. Не го преживявайте драматично и, ако нямате необходимия опит, не се опитвайте да се справите самостоятелно. Ще ви излезе скъпо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари