IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

21 септември 2020 10 30

Астрологична прогноза за 21-27 септември

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21-27 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Търпение и предпазливост, това са ключовите фрази за предстоящия период. Събитията ще са динамични, на моменти напрежението ще се покачва твърде бързо. Във ваша полза е да контролирате емоциите, да обмисляте задълбочено и критично реакциите си и да не „слагате каруцата пред коня“. Понякога ще е трудно да следвате ритъма, който ви налагат обстоятелствата и усещането няма да е особено приятно. Постарайте се да решавате проблемите, особено финансовите, самостоятелно.

Телец

Подредете старателно задачите си за целия период и бъдете готови да се справите с допълнителни, непредвидени. Няма да имате сериозни затруднения, ако не зацикляте на едни и същи дейности. Щом нещо не ви се получи, преминавайте към следващото, но не стойте със скръстени ръце. Постарайте се да ограничите контактите с хора, чиято единствена цел е да ви използват или да ви натоварват емоционално със собствените си грижи. Не прекалявайте с покупките. Най-полезни ще се окажат онези, които са свързани с промяна на обстановката у дома.

Близнаци

Ще сте доста по-ангажирани от обикновено или, дори задачите ви като обем да не са повече, ще си свършите работата с доста повече усилия от обикновено. Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са бъбриви, обичате да сте в компания и да споделяте вълненията си, но през тази седмица е по-добре да намалите контактите и да не се сближавате твърде много със събеседниците си. Някой може да се изкуши и да се възползва от слабите ви места, припознавайки ви като конкуренция. Каквото и да се случи, придържайте се към правилата.

Рак

През първите няколко дни от седмицата ще се наложи да се справите с поредица дребни затруднения, които малко или много ще ви разтревожат. Работоспособността ви ще е леко занижена. Един от начините за преодоляване на апатията е да определите част от деня, в която да се посветите на любимите си занимания. Със сигурност можете да разчитате на близките си. Те няма да свършат работата вместо вас, но ще ви подкрепят в трудните моменти и ще ви подскажат правилната посока. Няма да ви навреди, ако отделите малко средства за развлечения и то в компанията на любимите си хора. Напротив, ще помогне да изгладите съществуващите конфликти.

Лъв

Ако имате неотложни разходи, то направете ги в началото на седмицата. През първите дни ще сте по-свежи, по-борбени и много по-способни да взимате вариантни решения. Правете онова, което умеете най-добре, избягвайте да се намесвате в чужди действия. Не отказвайте помощ, но и не разчитайте, че някой ще се заеме със задачите ви вместо вас. Ще се чувствате по-уверени, ако сте самостоятелни, без да отхвърляте възможността за участие в екипна работа. В края на седмицата енергетиката ви леко ще се занижи и трябва да дозирате натоварванията, за да не навредите на здравето си.

Дева

Не се плашете от затрудненията и не се отказвайте от намеренията си, когато се натъкнете на някакви спънки. Предстоят важни решения, които трябва да вземете отговорно и с „хладен ум“. Не прекалявайте с амбициите, с разходите и с претенциите спрямо хората около себе си. Отстоявайте своята свобода, но дайте възможност и на околните да се чувстват самостоятелни. Конфликтни ситуации няма да липсват и те ще са предимно на работното място. Използвайте познати методи на работа, за да аргументирате действията си убедително, ако се наложи.

Везни

Настроението ви ще е доста нестабилно и, за съжаление, ще сте в състояние да се ядосате на откровени дреболии. Въздържайте се от прояви на завист, отмъстителност, ревност, които ще помрачат трайно и задълго личните ви отношения. Ще ви е малко трудно да разпределите капацитета между личните и публичните си задължения. Не бързайте излишно, ако искате да се улесните и да предотвратите глупави и дразнещи грешки. Въздържайте се от скъпи покупки, особено ако са плод на собствените ви капризи.

Скорпион

Ще постигнете добри резултати при осъществяването на някои банкови операции като прехвърляне пари от една сметка в друга или покупко-продажба на валута. С обичайните ежедневни задължения няма да имате проблеми, но деловите отношения на моменти ще са леко напрегнати. Не е желателно да взимате парични заеми от частни лица и фирми за бързи кредити. Ако вие сте дали назаем предмети или финанси и не са ви ги върнали в срок, то потърсете си ги. Не го ли направите, може никога да не си ги получите.

Стрелец

Следвайте логиката, а не интуицията през тази седмица. На моменти ще се налага да излезете от зоната на собствения си комфорт и да се справите със затруднения, които не сте предвиждали и за които съответно не сте били готови. След като внимателно обмислите ситуацията, в която сте попаднали, ще установите, че тя е следствие от предишни и при това не много правилни или не особено основателни ваши решения. В такива моменти се казва, че човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи, така че ще знаете на кого трябва да се сърдите за спънките и задръжките.

Козирог

Някои случки ще ви подскажат, че не е зле за малко да обърнете поглед към миналото. Прегледайте старите проекти, старите предложения. Онова, което преди време ви е изглеждало консервативно и безперспективно към настоящия момент може да е променило характеристиката си. Занимания, които вече сте довършили да се окажат стартова точка за други, от които по някакви причини сте се отказали. Контактите ще са интензивни и плодотворни. Не отказвайте помощ, нито когато ви помолят, нито когато ви предлагат. Ще стабилизирате позициите си в колектива.

Водолей

Подхождайте предпазливо към новите (непознати) занимания и към новите, прекалено оптимистични предложения. Обстановката и настроението през следващите дни ще са нееднозначни. Дозирайте разходите си така, че да не се налага да разчитате на нечие благоволение в края на месеца. Ще получите интересни идеи в трудните моменти. Разчитайте на близките, няма да ви подведат. Не бързайте с реализацията на нестандартните идеи. Проверете дали някой вече не е имал същото хрумване и се възползвайте от натрупания към момента опит.

Риби

Още преди есенното равноденствие ще успеете да реализирате поне една своя мечта. А ако не сте прекалено претенциозни, може да е и повече от една. Началото на седмицата ще оправдае очакванията и ще ви зареди с оптимистично настроение. Контактите ще са интензивни и ще ви изпълват с истинска радост. Прекаленият ентусиазъм може да ви подтикне към погрешни действия, като например да се натоварите с повече работа, отколкото е нужно. Усетите ли, че капацитетът ви намалява, намалете и темпото. Ще се справите, макар и по-бавно и няма да загубите мотивация. Най-вероятно ще получите допълнителните доходи, на които се надявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари