IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Стрелец е свободолюбив, как да го покорите?

22 септември 2020 19 30

Вижте неговите нагласи за връзка

Снимка: Istock

Мъжът Стрелец е борец за справедливост и винаги е готов да се притича в помощ на унизените и обидените. Той вярва, че животът е изживян напразно, ако не е помогнал да се обърне светът. Жената за него е преди всичко приятел и спътник.

Как да го покорите?

1. Основното условие е едно – той трябва да се интересува от вас!

2. Той обича ентусиазирани, весели, общителни, страстни жени. Трябва да имате интересен бизнес, хоби, професия. Ако цял ден седите в офис и това е всичко – нямате шанс да го впечатлите. Ако бягате сутрин, пишете стихове или дори бродирате – Стрелецът ще го оцени.

3. Скуката и унинието, монотонността, дребните кавги, фанатизмът в почистването ще предизвикат у него чувство на протест и желание да избяга.

4. Свобода! Той се нуждае от свобода. Ако се опитате да го опитомите, ще претърпите истински крах.

5. Споделяйте с него неговите възгледи и хобита и не се опитвайте да го обвинявате, че е прекарал твърде много време или пък е похарчил пари за хобитата си – той се нуждае от тях. Той трябва да чувства във вас приятел, колега, съмишленик и съюзник, а не съперник или „мама“.

6. Стрелецът е непоправим романтик и рицар. Какво му трябва на рицаря? Красива дама. Но има един проблем. Като същински Дон Кихот първо ще си изгради образ за вас, после ще се влюби, а накрая ще се пита къде е отишла неговата Дулсинея. Говорете с него за себе си, за истинското аз, отдалечете го от илюзиите.

7. Той е щедър и великодушен. Приемете подаръците му с ентусиазъм, едно „благодаря“ ще постигне чудеса.

8. Най-важното нещо за един мъж Стрелец е да не му бъде скучно. Но не го задушавайте с внимание, може да го уплаши.

9. Убедете Стрелеца, че вашата свобода също е много важна. Харесва им и ще го заинтригувате още повече.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари