IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 септември

23 септември 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С нови делови отношения ще запомните днешния ден. Желателно е да отделите време за спорт. Ако се налага да уреждате недоразумения от личен характер, проявете активност.

Телец

Заемете се със задълженията си методично и последователно като при това си давате ясна сметка за личните си възможности. Ако следобед усетите, че постепенно, но необратимо ви обзема умора, правете кратки почивки през равни интервали от време.

Близнаци

В доста странна ситуация може да попаднете днес. Да получите интересно делово предложение и изненадващо лично съобщение. И в двата случая не бързайте да отговаряте. Помислете дали не се опитват да ви подведат.

Рак

Ще се наложи да се заемете с някаква допълнителна и несвойствена работа. Не отказвайте, ще е първата малка крачка към професионален напредък, за който от доста време си мечтаете. Лично запознанство ще ви подскаже, че е добре леко да промените плановете си.

Лъв

Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти, особено на работното място. Дори да става дума за дребни спорове в шеговит тон, ще се отразят негативно на работоспособността ви и няма да успеете да свършите предварително набелязаните задачи.

Дева

Ще се наложи да се справите с някои спорни и не особено лесни моменти в рамките на деня. Не прекалявайте с натоварванията. Ще съхраните тонуса си, ако се насладите пълноценно на дребните радости, които се случват, а не сте ги очаквали.

Везни

Слънцето навлиза във вашия знак днес. Идеален момент за решаване на спорните въпроси в професионалната сфера. Що се отнася до любовните отношения, бъдете внимателни. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек.

Скорпион

Ще се натъкнете на доста затруднения, придвижвайки се към днешните си цели. Не се отказвайте. Приемете го като поредно изпитание за устойчивостта и креативността си.

Стрелец

Повече слушайте и по-малко говорете. Приемете забележките, които ви отправят с усмивка. Ще обезоръжите противниците си и ще си осигурите нови привърженици.

Козирог

Обсъждайте важните и спорни моменти с околните, но деликатно. Търсете мнение, а не помощ. Вслушайте се в съветите, които ви дават. Комбинирайки няколко от тях ще откриете варианта, който е най-подходящ за вас.

Водолей

Мисълта ви е бърза и, в типично ваш стил, оригинална. Няма занимание, което би могло да ви затрудни. Единственото, което не бива да правите днес, е да водите разговори, изясняващи причините за конфликти от личен характер.

Риби

Не взимайте и не давайте пари назаем. Постарайте се да довършвате започнатото и да спазвате уговорените срокове. Ще се случи интересна промяна, свързана с кариерното ви развитие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари