IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Козирог е консерватор, как да го покорите?

23 септември 2020 17 30

Вижте неговите нагласи за връзка

Снимка: Istock

Мъжът Козирог цени работата, материалното благосъстояние и социалния статус. Романтиката и страстта не са неговата стихия. Така че не бива да го обвинявате, че е студен и да очаквате необичайни изненади, шикозни подаръци или любовна лудост от него – истинският Козирог е сдържан, икономичен и внимателен.

Как да го покорите?

1. Козирогът е труден за покоряване. Те са прекрасни бащи и искат да имат контрол над всяка ситуация. Не са лесни в ежедневието, но винаги ще имате всичко необходимо за проспериращ живот.

2. Той поставя на първо място лоялността, благоприличието и други морални качества, като не обръща специално внимание на външния вид и откровената кокетност. Лудориите и флиртовете няма да ви помогнат особено.

3. Основно правило – без предизвикателно поведение. Козирогът има яснота кой ще бъде до него, иска чиста връзка. Скромността, в съчетание с безупречен вкус, е това, което той търси в жената. Социалният статус на съпругата му и общественото мнение за нея са много важни за него. Така че определено трябва да направите добро впечатление на всички негови приятели и познати, включително и на работното място.

4. Той е консерватор. Ще бъде привлечен от жена с класически вкус. Ако той ѝ направи забележка, това означава, че е влюбен. Козирогът по този начин показва своята заинтересуваност и в това не влага и грам обида. Затова жените до него трябва да имат здрави нерви и да не са обидчиви.

5. За да не уплашите предпазливия Козирог, бъдете готови да спазвате мярката във всичко. Основният принцип на комуникация с мъжа Козирог е „златната среда“: скромност, самоконтрол, добър вкус.

6. Не очаквайте щедрост веднага. Нито материално, нито като чувства. Той ще ви проверява дълго време.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари