IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 септември

24 септември 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не ползвайте информация от случайни източници, особено ако става дума за оформяне на документи. Правилните отговори ще получите от институциите. Достатъчно е просто да зададете въпросите си ясно и навреме.

Телец

Ако с някого сте в обтегнати отношения, то днес можете да завършите процедурата. Важно е да решите дали искате да продължите връзката или е крайно време да я прекратите. След това ще се сетите кой е най-правилният начин за действие.

Близнаци

Изразходвайте силите си пестеливо и работете с равномерен ритъм. Може да не направите всичко, което ви се иска, но въпреки това вечерта да се чувствате доволни от себе си.

Рак

Стари познати, с които от доста време по неясни причини сте прекратили контактите, ще ви помогнат да се измъкнете от критична ситуация. Ще е прекрасен повод за възобновяване на отношенията и изясняване на проблемите, ако изобщо има такива.

Лъв

Някой от по-възрастните ви близки роднини ще има нужда от съдействие или по-точно от мнението ви. Отделете малко време и направете каквото ви е по силите. Няма да съжалявате за оказаната помощ.

Дева

Наблюдавайте поведението на околните. Ако установите, че някой целенасочено отбягва компанията ви, помислете дали има причини и какви биха могли да са. В случай, че сте „стъпили накриво“, намерете начин да потърсите примирие.

Везни

Обстановката ще е динамична и на моменти ще ви е доста трудно да се ориентирате. Вслушайте се в разговорите на околните. Те неволно и неангажиращо ще ви подскажат как да се справите.

Скорпион

Ориентирайте усилията си изцяло върху текущата работа. Не давайте повод на хората от обичайното ви обкръжение да ви въвличат в клюки и интриги. Направите ли го, негативите ще рикошират върху вас.

Стрелец

Ако ви хрумне да се свържете с човек от миналото, с когото от доста време не сте разговаряли и общували, то направете го. Вероятно ще се окаже, че е в критична ситуация и има нужда от помощ. Появата ви ще е съвсем навременна.

Козирог

Желанието ви за работа ще е толкова минимално, че ще е почти незабележимо. Може би е време да направите нещата, които все отлагате, но биха ви доставили удоволствие? Има начин, само трябва да си го поставите за цел.

Водолей

Ако имате желание да реализирате някаква промяна в динамичния си стереотип, то най-добре ще е да бъде свързана с елиминиране на поне един от вредните ви навици. Не е желателно да променяте местоработата, жилището си или да се местите в друг град.

Риби

Въздържайте се от взимането на каквито и да било важни решения, дори да ви се струва, че сте абсолютно подготвени за последиците. Ще направите грешка с дългосрочен ефект, която може и да не успеете да коригирате изцяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари