IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът Водолей е ексцентрик, как да го покорите?

24 септември 2020 17 30

Какво трябва да знаете за връзка с него

Снимка: Istock

Мъжът Водолей е ексцентричен, иновативен във всичко, обичащ живота. Често са истински гении. Жените търсят специални мъже, но в същото време земни и целенасочени. Струва ли ви се лесно?

Как да го покорите?

1. Ако решите да покорите мъж Водолей, имате трудна задача. Бъдете подготвени за най-неочакваните му действия и най-парадоксалните преценки, както и за факта, че няма да скучаете с него.

2. Не харесва жени, които се държат като фанатици. Дългите и досадни разговори го изнервят. Бъдете интересни и различни.

3. Пригответе се за факта, че домашната работа няма да е негово задължение. Въпреки че са отлични готвачи.

4. Той се нуждае от свобода на избора. Може да направи отстъпки в определени ситуации, но няма да му хареса.

5. Запомнете – в никакъв случай не започвайте разговори с мъж Водолей за брак – това е най-свободолюбивият знак и, както никой друг, се страхува да се обвърже. Ако наистина се нуждае от вас, той ще е първият, който ще ви разкаже за това и ще предложи ръката и сърцето си, но може би малко по-късно, отколкото бихте искали.

6. Бъдете загадъчна за него, откривайте всичките си добродетели постепенно. Няма нужда да разкриете родословието си на първата среща. Той обича да научава нови неща и да се изненадва. Това е неговата тайна и пътят към сърцето му.

7. Той обича да играе роли, особено в леглото. Помислете за това. Превръщането на дома ви в театрална сцена е точно за него!

8. Покажете, че обичате децата, това го докосва. Предложете помощ на родителите му, Водолеят ще го оцени.

9. Едно нещо е много важно за Водолея – общото хоби. Хвалете го само тогава, когато заслужава. Похвалите и ласкателството го плашат.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари