IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 септември

25 септември 2020 08 52

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Необяснима тревожност може да ви обхване преди обед. Помислете внимателно има ли нещо, което основателно да ви разваля настроението или е остатъчен ефект от натрупаните към момента негативни преживявания. Не се смущавайте излишно. Което е минало, няма да се върне.

Телец

Най-добрият съветник днес е прословутото ви търпение. Реагирайте на предизвикателствата с безразличие, каквито и да са. Особено по време на пътуване и ако шофирате. Ще си спестите куп излишни неприятности.

Близнаци

Не се учудвайте, ако установите, че сте по-разсеяни от обикновено и допускате комични грешки. Със сигурност ще станете обект на закачки или забележки от страна на околните. Приемете го с чувство за хумор и без да се разправяте. До вечерта състоянието ви ще се промени.

Рак

Изглежда странно, но колкото по-дълъг списък със задачи си съставите за днес, толкова ще сте по-продуктивни. Сложете на първо място най-старите, най-отегчителните и тези, които най-често сте отлагали. Със сигурност ще отхвърлите поне част от тях.

Лъв

Не позволявайте на хора, с които нищо не ви свързва да ви атакуват с претенциите си. Със сигурност ще е важно да обърнете внимание на молбите и предпочитанията на близките си. Всички останали можете да игнорирате без никакви опасения.

Дева

Не се заемайте с реализацията на новите си хрумвания, ако не сте довършили старите проекти или пък разчитате да си осигурите част от нужните ресурси „в движение“. Непредвидени фактори ще ви принудят да прекъснете работата си и ще ви е неприятно.

Везни

Придържайте се към максимата, че „добрите намерения водят към ада“ и няма да сгрешите. Така поне ще избягвате да се намесвате в чужди занимания, което ще ви помогне да предотвратите някои неприятни разговори.

Скорпион

Всичко, с което се заемете днес може да ви накара да мислите, че „ръцете ви пречат“. Не се ядосвайте излишно и най-вече не изливайте недоволството на близките си. Сменете заниманията, отделете част от времето за нещо, което ви харесва и ще възстановите доброто настроение.

Стрелец

Енергията ви е толкова много, че сте в състояние да „повдигнете планини“. Ориентирайте я в съзидателни дейности. Би било голяма грешка да разпилеете силите си за незначителни занимания.

Козирог

Изпробвайте силата на мисълта си. Колкото и да сте прагматични, ще се убедите, че препоръката за позитивното мислене не е просто нечия приумица. Подхождайки към затрудненията позитивно, ще успеете да ги преодолеете.

Водолей

Избягвайте контактите с непознати дори по незначителни поводи. Вероятността да попаднете на измамници не е за пренебрегване. Ориентирайте се към самостоятелна работа доколкото е възможно.

Риби

Част от начинанията ви ще си останат само на етап „идея и обмисляне“. Причините ще са обективни и е излишно да се обвинявате, че не сте постигнали предполагаемите резултати. Запазете присъствие на духа, условията съвсем скоро ще се променят по подходящ начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари